kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

femme-fatale-2022 Njena.si

Tako je pri 43 v kopalkah videti Hajdi Korošec ...

doncic Ekipa24.si

Tukaj je odgovor! Dončić hrvaškemu zvezdniku, ...

Nekdanji parček bo skupaj vodil glasbeni izbor
| K.M.

Nekdanji parček bo skupaj vodil glasbeni izbor

Gostitelja treh večerov letošnjega izbora EMA., Adrian Pregelj

Voditelja letošnje EME bosta Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin.

Izbor EMA 2022 bo 5., 12. in 19. februarja ob 20. uri na TV SLO 1. Dvema predizboroma sledi še veliki finale, v katerem bomo dobili našega letošnjega predstavnika na Pesmi Evrovizije 2022. Finalnem TV-izboru EMA freš, ki bo v petek, 28. januarja, in na katerem bodo dobili štiri zmagovalce, sledijo trije sobotni večeri namenjeni izboru slovenskega predstavnika za tekmovanju za Pesem Evrovizije 2022. Melani bo skupaj še z dvema voditeljema vodila tudi izbor EMA freš

Skozi dva predizbora in veliki finale vas bosta popeljala Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin

»To, da so nama z Bojanom zaupali vodenje tako velikega in pomembnega festivala, kot je EMA 2022, mi je v neskončno čast. Ni leta, ko ne bi spremljala izbora za pesem Evrovizije, zato je to zame res poseben trenutek. To leto se mi zdi EMA prav posebna, saj bo nastopilo ogromno mladih, svežih glasbenikov, ki pa se nastopa lotevajo zelo resno. Ravno zato mislim, da bo letos v zraku prav posebna mladostna energija, h kateri pa upam, da bova pripomogla tudi midva z Bojanom. Komaj čakam, da bova lahko vse gledalce popeljala skozi tri tekmovalne, a sproščene večere odličnega showa in nove glasbe,« napoveduje Melani Mekicar.

»EMA in Pesem Evrovizije sta zame že od nekdaj en tak mini praznik in v času, ko nas obkrožajo same slabe novice in prevladuje negativna energija, nujno potrebujemo dobro dozo zabave. Upam, da se bodo gledalci sproščeni posedli pred TV-zaslone in uživali v glasbi,« še dodaja Bojan Cvjetićanin.

Prvi predizbor bo v soboto, 5. februarja, ob 20. uri z neposrednim prenosom na TV SLO 1. Nastopilo bo osem uveljavljenih glasbenikov in dva zmagovalca Eme freš v naslednjem vrstnem redu: July Jones, David Amaro, Le Serpentine, Bowrain & Brina, zmagovalec EMA freš (1), zmagovalec EMA freš (2), Jonatan Haller, Batista Cadillac, Zala Smolnikar - Z Á L I in Manouche.