nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Žontar Kristanc presrečna zaradi dvignjenega oprsja

29. 1. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
Ana zontar

Ana Žontar Kristanc foto: pr

Kuharica Ana je dobila veliko pozitivnih odzivov številnih dam, zato je prepričana, da je storila prav.

Moje novo leto se je začelo odlično, saj se mi je uresničila dolgoletna želja, zato sem zelo zadovoljna,« pove avtorica priljubljenega kuharskega bloga in knjig Ana Žontar Kristanc. Za njo je namreč lepotni popravek – dvig oprsja.

»Ker sem dolgo dojila, mi je ostalo ogromno odvečne kože, zato pri moji odločitvi ni šlo za to, da bi si oprsje povečala, ampak da bi bilo spet na svojem mestu. Odvečna koža me je namreč že tako zelo motila, da je načela mojo samozavest. Že dlje časa sem si želela na ta poseg, a sem dolgo zbirala pogum. Predvsem sem se bala splošne anestezije, saj je bila prva, odkar pomnim zase, pa seveda je bil prisoten tudi dvom, kakšen bo končni rezultat. No, zdaj je to za mano, in čeprav od posega še ni minilo veliko časa, se počutim kot prerojena. Seveda bo čez čas šlo samo še na bolje in vesela sem, da se dobro počutim v svoji koži,« pove simpatična Ana. Precej je tudi premišljevala, ali bi o tem spregovorila v javnosti, in se nazadnje za to vendarle odločila.

Avtorica in vplivnica Ana Žontar Kristanc foto: Sous Chef

»Gre za zelo osebno stvar, vendar je na koncu pretehtalo mnenje, da ne želim, da imajo ženske, ki želijo nekaj spremeniti na sebi, zato slabo vest ali celo, da bi jih obsojali. Če se zaradi neke take stvari bolje počutiš in si potem bolj srečen, so posledično bolj srečni tudi ljudje okoli tebe. Sem pa dobila tudi veliko pozitivnih odzivov številnih dam, zato sem prepričana, da sem storila prav, ko sem svojo izkušnjo delila z javnostjo.«

Ana Žontar Kristanc foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Frenk Nova zaskrbjen zaradi nestpnosti in nasilja
Svet slavnih
Frenk Nova zaskrbjen zaradi nestpnosti in nasilja
naslednji članek
Telovadba, ki ogreje mrzle roke in noge!
Zdravje
Telovadba, ki ogreje mrzle roke in noge!
#nasazenazenska
nasazenazenska