pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bepop pevka ima doma pubertetnico z veliko začetnico

30. 1. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
Alenka Husić

Alenka Husić foto: Marko Debello Ocepek

Včasih se Alenki Husić zdi nerealno, da je že 12 let mamica, in včasih se je obremenjevala z leti, ki hitro tečejo. Zdaj pa prizna, da se danes počuti celo bolj mladostno, odgovorno in organizirano.

»Vedno najprej poskrbim, da so doma vsi siti in da vse štima, šele nato uredim vse drugo. Priznam, vča- sih je težko, sploh kakšna logistika s prevozi in varstvom, saj sva oba s partnerjem precej zasedena. Starševstvo je zagotovo najbolj zahtevna, a tudi daleč najlepša služba,« razneženo pove Alenka in v smehu doda, da je ona dober policaj, očka pa strog.

Alenka s hčerko foto: Revija Lady

»Zagotovo sem (preveč) popustljiva mami, sicer znam biti tudi stroga in huda, recimo, da vzgajam po modelu permisivno-avtoritativne vzgoje.« Alina je po mamičinih besedah pubertetnica z veliko začetnico, saj ima svoje muhe. Je pa za svoja leta zelo odrasla, zrela, prijazna in prijetna. Za rojstni dan si je zaželela novo denarnico in praznovanje s prijateljicami v sobi pobega, in to je tudi dobila.

»Oba s partnerjem se zavedava, da odraščanje ni preprosto, in v zakup vzameva vsa razpoloženjska nihanja, loputanje z vrati in jezikanje. Vsekakor so pri vzgoji vzponi in padci, včasih tudi neusklajenost pri nama s partnerjem. Dokler pa sta tukaj komunikacija in sprotno reševanje morebitnih problemov, čutiva, da sva naredila nekaj dobrega,« razloži pevka, ki je bila izredno pridna najstnica. »S starši sem se prepirala le zato, ker mi niso dovolili izhodov ob vikendih.«

prejšnji članek
Horoskop: Usmerite se v ideje, ki jih lahko realizirate
Horoskop
Horoskop: Usmerite se v ideje, ki jih lahko realizirate
naslednji članek
Po raku dojk multipla skleroza
Svet slavnih
Po raku dojk multipla skleroza