pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se je zgodilo s slavno mamo Manko?

12. 2. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady
Mama Manka

mama Manka foto: Ognjeni muzikanti

Pod obleko mame Manke se skriva igralec Sašo Đukić, ki je pojasnil, kaj se mu dogaja v tem obdobju ...

Scenarist, režiser in igralec Sašo Đukić nikoli ne počiva. Z novim letom je prišlo tudi veliko novih projektov. Dobil je nekaj povabil k celovečernim filmom in TV-serijam, začel je pisati nov roman, kljub temu da je napisal že enega, ki ni bil nikoli objavljen.

Brez tega to pomlad ne gre.
>>PREVERITE TUKAJ<<

»Novega pa pišem, ker me pisanje veseli. Morda pa zdaj kdo to prebira, ki bi rad izdal krasen mladinski akcijski roman. Jaz ga imam v predalu. Glede na vse okoliščine zadnjih dveh let nisem imel kaj dosti nastopov z mojo mamo Manko, sem pa zato posnel nekaj zabavnih filmčkov. Trenutno pa sem kot kreativni producent v velikih pripravah na čisto nov radijsko-televizijski projekt, ki bo kmalu prišel na plan, in verjamem, da bo zelo všečen,« navdušeno pove Sašo, ki se veseli tudi nove sezone oddaje Pri Črnem Petru, ki jo bomo lahko gledali konec februarja. Pri tem projektu je scenarist in eden od igralcev.

Sašo Đukić, ko ni v liku. foto: osebni arhiv

»V prvi polovici leta se mi obeta še ena zanimiva kuharska oddaja, sredi poletja pa pride v kinematografe film Nekaj sladkega, v katerem sem odigral stransko vlogo. Vsekakor nisem zanemaril svojega glasbenega ustvarjanja. Mama Manka ima pripravljene nove skladbe, ki jih bo predstavila v prvi polovici leta, samo počakati moramo na lepše vreme, da posnamemo videospot, ki se bo dogajal na naši Obali.«

Sašo obožuje vročino, sonce, morje, poletne vonjave, poletno sproščenost in predvsem to, da mu ni treba vsak dan znova misliti na to, kaj bo oblekel. »Enostavno obuješ natikače, si natakneš prvo majico, ki je pri roki, kratke hlače ali na morju kopalke. Ljubim dolge poletne večere in pivo s prijatelji,« pove Sašo in doda, da poleti raje uživa v sproščanju, kot da bi se ukvarjal s športom. »Sem zelo nešporten človek. Vem, lahko bi naredil kaj več zase, a žal tega športnega gena ni v mojem genskem zapisu. Je pa res, da grem zadnje čase rad na daljše sprehode. Pred pandemijo sem se dvakrat letno odpravil na izlet v kakšno velemesto in ga prehodil po dolgem in počez. Zdaj pa imam to srečo, da trenutno živim v kraju, ki je obdan s pohodnimi potmi in griči, ki so odlični za enodnevne izlete v naravo,« še pravi nasmejani Sašo.

prejšnji članek
Ste vedeli, da član skupine Gadi poučuje na osnovni šoli?
Svet slavnih
Ste vedeli, da član skupine Gadi poučuje na osnovni šoli?
naslednji članek
BQL: Od naju se veliko pričakuje, in to včasih ni prijetno
Svet slavnih
BQL: Od naju se veliko pričakuje, in to včasih ni prijetno