državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred Saro Rutar pestro uresničevanje sanj, poroka sledi kasneje

15. 2. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
dejan, sara-rutar

Dejan je takole zaprosil svojo drago Saro. foto: K.Marcella photography

Sara je na dan zaljubljencev sporočila novico o zaroki, sedaj pa je za naš portal spregovorila o ozadju nepričakovanega dogodka in načrtih za prihodnost. 'Prepuščava se toku življenja …'

Sari Rutar se zadnje čase dogajajo samo lepe stvari, zaradi česar nam odkrito priznava, da je zelo srečna. »Mislim, da vsako dekle od malih nog sanja o poroki, jaz pa zlasti odkar sem spoznala Dejana in začutila, da je tisti ta pravi, moj doživljenjski partner, s katerim se želim ustaliti, poročiti in si ustvariti družino. Tako da se zdi, kot da se koščki sestavljanke zlagajo v lepo sliko. Sicer sem si od nekdaj želela, da bi imela poroko pred nosečnostjo, želela sem si jo v takšni obliki, da bi bila samo za naju, da bi mogoče kam zbežala v tujino, na toplo, recimo na Sejšele … Ampak ne glede na vse, sem zelo srečna,« je za naš portal pojasnila kuharska mojstrica, ki jo je partner Dejan pošteno presenetil z zaročnim prstanom.

Dejan je takole zaprosil svojo drago Saro. foto: K.Marcella photography

»Tega definitivno nisem pričakovala. Lani me je namreč ob 1. obletnici razmerja peljal na romantično kosilo in ker mi je namignil, da me tam čaka presenečenje, sem bila povsem prepričana, da se bo takrat to zgodilo. Ampak se ni, ta poseben trenutek je izbral sedaj, zgodilo pa se je povsem v najinem stilu, medtem ko jaz ustvarjam, popacana od čokolade, moke in vsega,« smeje se razlaga Sara in dodaja, da poročnih načrtov še nimata, saj jima je ta trenutek prioriteta urejanje hiše, čaka pa ju tudi prihod družinskega člana.

»Zdaj hitiva s prenovo hiške, čaka me tudi porod, glede poroke pa se bova prepustila toku. Mislim pa, da bo še nekaj časa počakala, mogoče bo ustrezneje, ko bo najin fantek shodil in bo bil lahko del slavja,« nam je še zaupala bodoča mamica.

prejšnji članek
Spoznajte zdrave in nasitne prigrizke, ki ne bodo uničili učinkov vaše diete
Kulinarika
Spoznajte zdrave in nasitne prigrizke, ki ne bodo uničili učinkov vaše diete
naslednji članek
Voditeljica RTV Slo uživa na Kostariki
Svet slavnih
Voditeljica RTV Slo uživa na Kostariki