zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Martina Ipša pokazala svoje golo oprsje

15. 3. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Martina Ipša

Martina Ipša foto: Marko Delbello Ocepek

Stand up komedijantka Martina Ipša se rada pošali na svoj račun, priložnost za smeh pa najde zlasti v neprijetnih situacijah. Preverite, kaj je naredila na radiološki preiskavi …

Martina Ipša je nekoliko popestrila magnetno resonančno slikanje. Čeprav ji ne bi bilo treba, je namreč pred zdravstvenega delavca stopila s povsem razgaljenim oprsjem. No, verjamemo, da Martina ni osamljen primer in da se pred radiološke inženirje pogosto postavijo pacienti, ki odvržejo kakšen kos oblačila preveč. V dobri veri seveda, da je slednje potrebno.

Priljubljena komedijantka je po dogodku objavila javno opravičilo in dodobra nasmejala svojo spletno publiko. »Opravičilo. Dragi gospod, ki si danes upravljal moj MR. Se opravičujem, da sem vam po nepotrebnem pokazala joške. Res je, da ste verjetno omenili, da ni treba sleči majice, ampak ob 7. zjutraj sem opravilno nesposobna, in kot kaže rada naga pred neznanci. Obljubim vam, da vas nisem osvajala, ker si nikoli nisem rekla: "Čakaj da vidi kako visijo in plapolajo, pa je moj.",« je v svojem šaljivem tonu zapisala Ipša.

prejšnji članek
V spomin na slovenskega smučarja tudi legendarni Felix Neureuther
Svet slavnih
V spomin na slovenskega smučarja tudi legendarni Felix Neureuther
naslednji članek
V snemanje eksperimenta posegel covid-19
Resničnostni šovi
V snemanje eksperimenta posegel covid-19