stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Poroka na prvi pogled: Katja podrobneje o izjavi, da je dobra ljubimka

16. 3. 2022; 08.00
Avtor: Vesna Meško
POROKA_Katja

Katja Šivec foto: Planet TV

»Vsekakor bi sama sebe označila za zelo dobro ljubimko. Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano,« je v predstavitvenem delu oddaje dejala Katja Šivec, ki tedaj ni pomislila, da bo njena pogumna izjava v javnosti nekoliko napačno razumljena. Katja je sedaj za njena.si podrobneje spregovorila o svojem pogledu na užitke med rjuhami.

Če bi Katja v izjavi dejala, da je odlična voznica, gledalci temu najbrž ne bi posvečali pozornosti. Ker pa je kot zadržana ženska odkrito spregovorila o svoji naklonjenosti spolnosti, pa ni ostalo zgolj pri muzanju pred televizijskimi zasloni. Da bi razjasnila širši pomen izjave, nam je sogovornica zaupala, kako dojema spolnost in na kakšen način kot ženska bogati intimo.

Katja Šivec foto: Osebni arhiv

»Po naravi sem perfekcionistka, in če se malo pošalim, tudi v postelji je tako. Je pa res, da imam počasne pospeške, ne skočim med rjuhe kar tako, samo za zabavo ali užitek, zame je to posvečen trenutek, ki pride na vrsto šele, ko imam na drugi strani pravega in ljubljenega moškega. Mi pa o spolnosti ni zelo težko govoriti,« pojasnjuje Katja, ki se ji zdi, da je spolnost navkljub sodobnim časom še vedno preveč tabuizirana, zlasti ko o njej govorimo ženske.

»Če na to temo kaj pove moški, ni nič čudnega, če se oglasi ženska, je z njo že nekaj narobe. Pa saj vendar prav spolnost v svojem bistvu vrti ta svet in mislim, da je čudovita,« razmišlja znana nevesta, ki je želela z izjavo o dobri ljubimki predvsem izpostaviti, kaj kot ženska prinaša v intimen odnos. »Mislim, da se ženske za svoje partnerje rade potrudimo na vseh področjih in nič drugače ne bi smelo biti med rjuhami. Ter obratno, seveda! Prav se mi zdi, da smo tudi me zahtevne, saj je po mojem mnenju tudi uresničena spolnost ena od bistvenih sestavin dobrega partnerskega odnosa.«

Katja in Aleksandar

Katja in Aleksandar foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Ivo ima slovenske korenine
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ivo ima slovenske korenine
naslednji članek
Ljubezen po domače: Dekleti po šovu zaživeli skupaj
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Dekleti po šovu zaživeli skupaj