pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Filip Flisar ne bo več voditelj, namesto njiju ta dva znana obraza

15. 3. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Filip Flisar, Kuhinja na kolesih

Filip Flisar, Kuhinja na kolesih foto: POP TV

Konec marca se na male ekrane vrača oddaja Kuhinja na kolesih, ki jo je v prvi sezoni vodil nekdanji ekstremni smučar Filip Flisar. Oddaja pa je z novo sezono dobila tudi nov obraz, oziroma kar dva nova ženska obraza.

Prvo sezono je vodil avanturistični smučar Filip Flisar, v letošnji pa bosta kuhali sestri Irena Yebuah Tiran in Leticia Slapnik Yebuah. Ireno gledalci že poznajo, saj je kar štiri leta sedela na žirantskem stolu oddaje “Znan obraz ima svoj glas”, Leticio pa po njenih plesnih nastopih v oddaji “Zvezde plešejo”.

Irena je po poklicu operna pevka in profesorica petja, Leticia pa glasbenica in diplomirana arhitektka, ki dela na področju grafičnega oblikovanja. Obe sta navdušeni športnici, ki v prostem času radi tečeta, smučata in z družinama odkrivata lepote sveta.


V letošnji sezoni bosta skupaj odkrivali lepote Gorenjske, njene kulinarične posebnosti in lokalne kuharske šefe. Obe sta gurmanski navdušenki, ki ju je nad kuhanjem navdušil predvsem oče, zato sta v spoznavanju gorenjskih jedi nadvse uživali.

Irena in Leticia Yebuah foto: POP TV

"Izkušnja odkrivanja gorenjskih jedi je bila res izjemna! Na tako majhnem prostoru lahko najdemo toliko fantastičnih destinacij, restavracij, gostiln. Spoznala sem spoznala čudovite ljudi, tako pred kamero kot za kamero. Res smo se imeli odlično! No, pa kuhati s priznanimi chefi tudi ni kar tako," je povedala Irena, Leticia pa je dodala: "Se popolnoma strinjam s sestro! Zanimivo je bilo tudi opazovati, kako so si različni vsi ti kuharski mojstri - vsak poseben in izjemno zanimiv na svoj način. Še ena krasna izkušnja v mojem življenju."

prejšnji članek
Rolling Stonesi prihajajo v Evropo
Svet slavnih
Rolling Stonesi prihajajo v Evropo
naslednji članek
Serija Xiaomi 12 daje vrhunskosti nov pomen
Moda&Lepota
Serija Xiaomi 12 daje vrhunskosti nov pomen