benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princesa Charlene se je vrnila v Monako

16. 3. 2022; 03.35
Avtor: N.S.
charlene

Komaj čaka, da bo spet lahko opravljala svoje kraljeve dolžnosti. foto: Profimedia

Dolgo časa se je na veliko ugibalo, ali je zakona monaškega kneza Alberta in princese Charlene konec. A zdaj je jasno, da je zakon trden, saj se je princesa po enoletni odsotnosti vrnila na dvor v Monaku.

Potem ko je lani iz zdravstvenih razlogov večino časa preživela v Južni Afriki, se je zaradi zdravljenja psihične in fizične utrujenosti novembra napotila v švicarsko zasebno kliniko, po štirih mesecih pa je znova stopila na tla kneževine.

Zdaj je uradno – princesa Charlene se je vrnila v Monako. Štiriinštiridesetletna mati dvojčkov, princa Jacquesa in princese Gabrielle, je znova obkrožena s svojimi najbližjimi, potem ko je več časa preživela na zasebni kliniki v Švici. Uradno sporočilo ob njeni vrnitvi se je glasilo: »Par ob tem prosi za spoštovanje njunega zasebnega življenja in življenja njune družine.« Princesa bo doma nadaljevala zdravljenje, pri čemer ji bodo ob strani stali soprog in otroka. »Charlene se je v Švici zadrževala že od novembra. Njen prihod v Monako po štirih mesecih odsotnosti so pozdravili tudi zdravniki, ki so skrbeli zanjo; boljše počutje je rezultat spodbudnega okrevanja, rehabilitacija pa se bo na njenem domu nadaljevala,« so še zapisali v sporočilu.

Monaški knez Albert in otroka so težko pričakovali njen prihod. foto: Profimedia

Od princese se pričakuje, da bo svoje službene dolžnosti začela opravljati postopoma, predvidoma po nekaj tednih nenehne oskrbe in počitka. V izjavi je palača pojasnila, da se bo v javnost vrnila »takoj, ko bo njeno zdravje dovolj močno«. Charlene naj bi se iskreno veselila ponovnega opravljanja obveznosti in druženja s prebivalci kneževine. Trenutno je v obdobju, ko potrebuje mir po desetmesečni odisejadi. Slabo počutje se je namreč prvič pojavilo, ko je maja lani obiskala svojo domačo Južno Afriko. Njen desetdnevni obisk se je tako raztegnil na celih šest mesecev. Vzrok je bila okužba ušesa, ki se je razširila še na grlo in nos, potrebovala pa je tudi nekaj operacij. V Monako se je vrnila šele novembra, da bi nekaj časa preživela z družino.

Princesa se je lani prostovoljno odpravila na zdravljenje zaradi izčrpanosti, tako čustvene kot fizične.

Princesa se je lani prostovoljno odpravila na zdravljenje zaradi izčrpanosti, tako čustvene kot fizične. foto: Profimedia

prejšnji članek
Slovenska pevka brez tega ne more
Svet slavnih
Slovenska pevka brez tega ne more
naslednji članek
Proti bolečinam v hrbtu z izgubo kilogramov
Zdravje
Proti bolečinam v hrbtu z izgubo kilogramov