Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka iz Kmetije udarno skočil v pevske vode

1. 4. 2022; 05.00
Avtor: V.M.
1luka luka

Luka Lampret foto: edit: njena.si

Luka Lampret si je uresničil svojo veliko željo, ki je v njem že dolgo časa tlela in kot kaže čakala na pravi trenutek. Izdal je namreč svojo prvo pesem, ki pa ima prav posebno sporočilo, saj pripoveduje o tem, kam so zajadrala dekleta zaradi želje po popolnem videzu.

Luko smo spoznali kot finalista šova Kmetija 2019, kjer mu je iz rok za las ušla zmaga. Simpatični akter šova tedaj ni izpostavljal svojega talenta, čeprav se je s svetom glasbe spogledoval vse od malih nog. Luka se je namreč že v otroštvu učil petja ter igranja na klavir in kitaro. »Že kot šolar sem veliko pel, najprej v osnovnošolskem zboru, potem pa še v srednji šoli, kjer sem bil tudi del igralsko-pevske zasedbe muzikala Mama Mia,« pove 24-letnik in nadaljuje, da si je vseskozi želel, da bi nekoč ustvaril tudi nekaj svojega.

Utrinek iz snemanja videosota. foto: Osebni arhiv

»Po spletu okoliščin sem nedavno srečal glasbenega producenta Sasha Kuzma in tako se je ta moja želja končno uresničila. Sasha je poskrbel za besedilo in glasbo, jaz pa sem pesem odpel,« razlaga Luka, ki se tokrat javnosti predstavlja kot pevec s pesmijo Toksik lepa.

Vsebina pesmi in videospota je sicer lahkotna, a opozarja na težavo današnjih deklet, ki v želji po ustrezanju modnim lepotnim idealom in krepitvi samozavesti močno pretiravajo z lepotnimi dodatki in popravki. »To smo tudi ponazorili v videospotu skozi zgodbo, v kateri med sprehodom po mestu pritegne mojo pozornost dolgolaso dekle. Čeprav jo vidim le od zadaj, mi ne gre iz spomina in ko jo zvečer prepoznam v lokalu, seveda pristopim. A čaka me šok, saj pred menoj stoji močno naličeno dekle z velikimi ustnicami,« razloži Luka, ki ceni okusno urejena dekleta, ki se dobro počutijo v svoji koži.

Utrinek iz snemanja videosota. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
MasterChef: To lepotico ljubi simpatični Fabijan
Resničnostni šovi
MasterChef: To lepotico ljubi simpatični Fabijan
naslednji članek
Zlata pravila, če se kašelj noče umiriti
Zdravje
Zlata pravila, če se kašelj noče umiriti