901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adi Smolar uradno dobil »naj imitatorja«

13. 4. 2022; 07.17
Avtor: N.S.
mario smolar 1

Mario Pešić kot Adi Smolar foto: Mediaspeed

Preteklo nedeljo je postalo jasno, kdo je boljši imitator Adija Smolarja. Zmaga je šla prepričljivo v roke glasbeniku Mariu Pešiću, boljši nastop pa mu je priznal tudi priljubljeni radijski voditelj Klemen Bunderla.

Aktualov voditelj Klemen Bunderla je z imitacijo Adija Smolarja in pesmijo Jaz sem nor osvojil zmago v drugi sezoni šova, zato so Marievo nedeljsko imitacijo slovenskega kantavtorja lahko primerjali s Klemnovo.

In v tekmi »kdo je boljši Adi« je prepričljivo zmagal Mario Pešić, za kar mu je čestital tudi radijski obraz, ki je tokrat sedel na mestu četrtega gostujočega žiranta. »V tej tekmi sem navijal za Maria, ki je svoj nastop izvedel perfektno. Ko sem jaz pred leti nastopil s to točko, je šlo vse narobe. (smeh) Zato sem bil toliko bolj vesel za Maria, ki mu iskreno čestitam za vse. Bil je boljši od mene v vseh pogledih, saj je tudi po konstituciji bolj podoben Adiju ter je zato absolutni zmagovalec te bitke in primerjave imitacij,« je priznal Bunderla, Mario pa dodal, da je bil boj zelo zahteven. »Priznam, da mi ni bilo lahko, saj sem vedel, da moram ponoviti vsaj tako dober nastop, kot ga je imel Klemen, ki je s to imitacijo zmagal pred leti. Še dodaten velik pritisk sem imel, ker sem vedel, da me pravi Adi Smolar gleda z domačega kavča. Zelo sem vesel zmage in verjamem, da bi Adi zagotovo rekel, da mu je bil moj nastop všeč.«

Klemen Bunderla foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Rok Lunaček s Flirrtom ustvarja nove zmage
Svet slavnih
Rok Lunaček s Flirrtom ustvarja nove zmage
naslednji članek
Tako odrasla je že hči Tinkare Fortuna
Svet slavnih
Tako odrasla je že hči Tinkare Fortuna