stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umetnik Fat Cap Sprays poskrbel, da je London zaživel

20. 4. 2022; 02.43
Avtor: K.M.
Fat Cap Sprays x Samsung (2)
Ko se zružita umetnost in tehnologija lahko nastane nekaj neverjetnega! Preverite.

Samsung Electronics je v aktualni kampanji »Naj noč zasije v novi luči« moči združil z uličnim umetnikom in zvezdo TikToka, ki se skriva pod imenom Fat Cap Sprays. Skupaj so v nočno fotografijo skupaj s funkcijo Nightography telefona Samsung Galaxy S22 Ultra vnesli novo življenje in svetlobo. Na različnih ravneh, tako na samih londonskih ulicah, kot tudi na družbenih omrežjih, spletu in celo znotraj skupnosti nezamenljivih žetonov (NFT), saj je umetnik svoje umetnine brez težav spremenil v NFT obliko. 

»Zame je dokumentiranje izdelave enako pomemben del umetnosti kot umetnost sama. Zmogljivosti Samsung Galaxy S22 za nočno slikanje pomenijo, da lahko končno uresničim svoje sanje o teh novih, nočnih delih in slikam v temi brez strahu, da ne bi kasneje še posnel fotografije,« je dejal Fat Cap Sprays.

Poudaril je, da je svojo umetnost preobrazil na način, ki ga pred serijo S22 nikakor ni mogel. Navdušen je nad tem, da lahko zdaj svoje umetnosti ovekoveči tudi s svojim telefonom, z veseljem pa vidi tudi direkten odziv oboževalcev, tako v živo kot v svetu družbenih omrežij. V pomoč mu je tudi preostala tehnologija, saj lahko dizajn s pomočjo proektorja v kombinaciji Samsung Galaxy S22 Ultra hkrati ustvarja in proecira na zidove. 

V sklopu kampanje so bili javnosti predstavljeni kar štirje videoposnetki, vse lahko najdete tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Več o videoposnetkih pa najdete spodaj: 

Noč v novi luči

Združena ustvarjalnost Samsung Galaxy S22 Ultra in umetnika Fat Cap Sprays – ponoči. Video: >>KLIKNITE<<

Ulične umetnine se pogosto pojavijo čez noč – kar pomeni, da nastanejo v temi. Lahko pa pokukate v sence in vidite, kako nočna umetnost umetnika Fat Cap Sprays raste od ideje do končnega dela na zidu v vzhodnem Londonu. Nočna ustvarjalnost še nikoli ni bila tako dobra – samo z Nightography Samsung Galaxy S22 Ultra telefona.

Oboževalci na vsakem vogalu

Ulični umetnik Fat Cap Sprays s pomočjo kamere Samsung Galaxy S22 Ultra telefona doseže oboževalce vsepovsod. Video: >>KLIKNITE<<

Ulična umetnost je vedno bila več kot samo grafiti. Nepozabne freske in živahne podobe lahko predstavljajo subkulture znotraj skupnosti. Z neverjetno ostrimi slikami kamere Samsung Galaxy S22 Ultra telefona Fat Cap Sprays deli pozitiven učinek njegove umetnosti na vse soseske v mestu.

Fat Cap Sprays x Samsung

Od začasnega v trajno

Samsung Galaxy S22 Ultra ujame nočno umetnost v najboljši luči. Video: >>KLIKNITE<<

Ulična umetnost ni vedno trajna in če je prebarvana, se lahko za vedno izgubi. Toda zahvaljujoč zmožnosti kamere pri šibki svetlobi Samsung Galaxy S22 Ultra telefona lahko posnamete umetnine, ki ujamejo vašo domišljijo, in jih tako ohranite vse življenje.

Slike, ki trajajo večno

Potovanje po digitalnih inovacijah, ki je možno le zaradi Samsung Galaxy S22 Ultra telefona. Video: >>KLIKNITE<<

Od fotografiranja ulične umetnosti ponoči do tega, kako zaživi na spletu – Samsung Galaxy S22 Ultra telefon se je povezal z umetnikom Fat Cap Sprays v nove ustvarjalne oblike. Napredna tehnologija kamere Samsung Galaxy S22 Ultra telefona omogoča skupno rabo in ohranitev začasnega umetniškega dela na spletu in v njegovem najboljšem stanju.

prejšnji članek
Nasveti, kako se v pomladnem času obleči za na kolo
Zdravje
Nasveti, kako se v pomladnem času obleči za na kolo
naslednji članek
Lea Sirk skupaj s sinčkom navijala na partnerjevi tekmi
Svet slavnih
Lea Sirk skupaj s sinčkom navijala na partnerjevi tekmi
#obraziavenija
obraziavenija