franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ajda Mlakar: Za stvari se je treba boriti in zanje trdo delati

30. 4. 2022; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Ajda Mlakar - Valentinove puščice...

Ajda Mlakar foto: Radio Veseljak

Ajda Mlakar je zelo prijazna in vedno nasmejana voditeljica Radia Veseljak. Poslušalci jo imajo radi. Vzljubili pa so jo tudi gledalci jutranjega programa na Planet TV, saj tam napoveduje vreme in s svojim nasmehom razoroži vse, ki ne marajo zgodnjih juter. Na malih zaslonih jo bomo kmalu lahko obču- dovali tudi zvečer. Kako pa si je utrla pot v medije?

Ajda Mlakar je šla pri 14 letih na svojo prvo radijsko avdicijo za oddajo Mladinski val, danes pa mineva že 17. leto njene radijske kariere. »Kmalu sem poleg radijskega mikrofona vzljubila še TV-kamero,« je obudila spomine v klepetu za revijo Lady in dodala: »Zelo rada sinhroniziram tudi risanke in berem avdio knjige. Lani sem postala ‘obraz’ Audibooka, prvega podjetja pri nas, ki je ustvarilo aplikacijo za izposojo zvočnih knjig.« Kot otrok je sanjarila, da bo postala filmska igralka. Želela je igrati v filmu o Harryju Potterju. Vso osnovno šolo je bila njegova oboževalka.

ajda mlakar foto: Instagram

Njena radijska kariera pa je šla takole: na začetku gimnazije je šla na radijsko avdicijo in od takrat naprej dela v medijih. Najprej je delala na regionalnem Radiu Kum, pozneje na Radiu Aktual in zdaj še na Radiu Veseljak. »Ker gre za isto medijsko skupino, so ti prehodi z ene na drugo radijsko postajo kar precej pogosti,« pojasni. In nadaljuje: »Pri nas je služba tudi dobra družba in to je nekaj, zaradi česar še po vseh teh letih z veseljem pridem na delo.

Ajda Mlakar

Ajda Mlakar foto: Marko Delbello Ocepek

prejšnji članek
Moje življenje je zelo drugačno od drugih življenj
Svet slavnih
Moje življenje je zelo drugačno od drugih življenj
naslednji članek
To pa je presenečenje: Prevc - kralj zabave!
Svet slavnih
To pa je presenečenje: Prevc - kralj zabave!