1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova moč Sanje in Katrinas

1. 5. 2022; 12.30
Avtor: T.P.
Sanja Mlinar Marin

Sanja Mlinar Marin se je pred dobrim letom ponovno podala tudi na svojo solistično glasbeno pot. Tako smo lahko na radijskih valovih že slišali njen prvi avtorski singl Spet razpiram krila. foto: Šimen Zupančič

Sanja Mlinar Marin, pevka, avtorica in pianistka ter dolgoletna članica skupine Katrinas, je že pred časom razprla krila svojemu solističnemu avtorskemu ustvarjanju.

Petra in Katarina jo pri tem zelo podpirata in se veselita z njo. Katarina je prispevala tudi nekaj besedil za Sanjine skladbe, poje pa tudi spremljevalne vokale v Sanjinem bendu. Tokrat so združile ustvarjalne ideje in rodila se je skladba, ki jo je vzpodbudilo trenutno stanje naše družbe. Naslov skladbe je Nova moč, govori pa o tem, da je čas, da vsak od nas odgovorno nosi svojo vlogo v družbi, da ne smemo biti indiferentni do vsega, kar se dogaja in da moramo družbo soustvarjati. In kot Katrinke prepevajo v skladbi: “Nova moč se prebuja, zdaj verjamem, da lahko, dvignem se nad to, nova moč up mi zbuja, prepleteni v eno smo, skupaj novi svet ustvarjamo.”

Pri tokratnem singlu Nova moč, za katerega je besedilo prispevala Katarina Habe, sodelujejo vse tri Katrinke, tudi Petra Grkman.

Pri tokratnem singlu Nova moč, za katerega je besedilo prispevala Katarina Habe, sodelujejo vse tri Katrinke, tudi Petra Grkman. foto: Šimen Zupančič

prejšnji članek
Pečemo na žaru: Recept za za slastno BBQ mešanico
Kulinarika
Pečemo na žaru: Recept za za slastno BBQ mešanico
naslednji članek
Zvezdana Mlakar: Težki spomini na otroštvo
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Težki spomini na otroštvo
#nasazenazenska
nasazenazenska