Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marcel Štefančič razprodal svoj pogovor

9. 5. 2022; 02.34
Avtor: K.M.
Marcel Štefančič

intervju Marcel Štefančič foto: Sašo Švigelj

Dvorana Slovenskega mladinskega gledališča je za danes razprodana, tukaj pa si lahko pogovore Marcela Štefančiča ogledate tudi v živo. Znana tudi prva gosta!

Marcel Štefančič se bi danes ob 21. uri moral vrniti na program Rtv Slo 1, kjer bi nadaljeval z vodenjem oddaje Studio City, ki jo je vodil vse od leta 1998, že prej pa je pri soustvarjanju sodeloval kot filmski kritik. Oddajo se s sporeda umaknili zaradi programa namenjenega volitvam, kasneje pa Štefančiču niso podaljšali pogodbe in mu onemogočili vodenje oddaje, kljub temu, da bi on to počel brez pogodbe in brezplačno. 

Studio City se danes na spored vrača z retrospektivno oddajo, v kateri bodo najverjetneje izpostavili najpomembnejše prispevke povezane z oddajo. Zaenkrat pa še ni znano, kdo, če sploh kdo, bo oddajo povezoval. 

Se pa ob isti uri, tudi na programe slovenskih televizij, vrača Marcel Štefančič, s pogovori v živo poimenovani Studio 9. maj, ki bodo snemani in izvedeni v živo v dvorani Slovenskega mladinskega gledališča. Prvi, današnji pogovor, je bil razprodan še preden je javnost vedela, kdo bodo sogovorniki. Organizatorji pa so danes sporočili, da bosta prva gosta Robert Golob in Slavoj Žižek

"Marcela Štefančiča, njegove zaenkrat še skrivnostne goste, kolumniste, predvsem pa duh oddaje, ki utripa in diha s sedanjostjo, pogled pa upira v prihodnost, bo ta večer gostil oder spodnje dvorane Slovenskega mladinskega gledališča. Posebno edicijo oddaje si bo tam mogoče ogledati v živo, s pomočjo spletnega prenosa pa, kot vsak ponedeljek zvečer, tudi na domačih zaslonih. Ista ura, drug kanal torej," so v petek zapisali ogranizatorji. Prenos pogovorov pa si bo mogoče ogledati tako na projekciji na fasadi Mladinskega, prenosu v živo na Youtube kanalu in Facebook prenosu. Prenos bo hkrati na voljo tudi preko televizijskih kanalov, vsi ponudniki razen Telekoma, na programu vŽivo

prejšnji članek
Zakaj ženski libido izginja?
Odnosi
Zakaj ženski libido izginja?
naslednji članek
Umrl član Ansambla bratov Avsenik Jože Balažic
Svet slavnih
Umrl član Ansambla bratov Avsenik Jože Balažic