Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Se je odvil scenarij, ki ga nista pričakovala?

13. 5. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Domen in Nina foto: Planet TV

Domen in Nina sta v zadnji oddaji obujala spomine in kovala načrte za prihodnost, odločena, da jima uspe ohraniti in nadgraditi razmerje tudi v zunanjem, resničnem svetu. Tudi vi stiskate pesti in upate na novico, da jima je uspelo?

»Želim si, da nama uspe, da bi se ustalila. Stvari, ki sem jih delila z njim, jih namreč v zadnjih desetih letih nisem povedala nikomur. Tako da bi bilo res škoda izgubiti takega zaveznika. Se pa zavedam, da četudi se med nama vse to ne obnese, kot si želiva, da bova še vedno ostala zelo dobra prijatelja. Ker ni šans, da se bova midva kar na enkrat pozabila, šla ven, zbrisala kontakte in to je to. Tega scenarija pri nama ne bo,« je svoje vtise in razmišljanje za naprej v izjavi delila Nina, tik preden so ugasnile kamere zadnjega intimnega druženja v dvoje.

Nina foto: Planet TV

Pa jima je uspelo ohraniti iskre, ki so v eksperimentu najmočneje vzplamenele? Sta pol leta po koncu snemanja še vedno skupaj? Šušlja se, da temu ni tako, a počakajmo na končni razplet in slovo eksperimenta, ko bosta lahko razkrila, kako se je odvilo nadaljevanje njune zgodbe.

Nina in Domen foto: Planet TV

prejšnji članek
Kaj se dogaja na Juretovem ranču Prebil?
Svet slavnih
Kaj se dogaja na Juretovem ranču Prebil?
naslednji članek
To so finalisti letošnje Evrovizije
Svet slavnih
To so finalisti letošnje Evrovizije