Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pretresena Britney Spears: Izgubila sva najinega otroka ...

15. 5. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
britney-spears

Britney Spears in Sam Asghari foto: Profimedia

Britney Spears je pred nekaj urami javnosti sporočila žalostno vest o spontanem splavu in izrazila obžalovanje, ker z razkritjem novice o nosečnosti ni nekoliko počakala. Z zaročencem sta bila preveč vzhičena, da bi veselje zadržala zase.

Britney Spears in zaročenec Sam Asghari sta v nagovoru spletne javnsti sporočila tragično vest o izgubi težko pričakovanega otročička.

"Z globoko žalostjo vam morava sporočiti, da sva v zgodnji nosečnosti izgubila najinega čudežnega otroka. To je pretresljivo obdobje za vsakega starša. Morda bi morala z naznanitvijo nosečnosti še malo počakati, a sva bila preveč vzhičena nad delitvijo dobre novice. Najina medsebojna ljubezen je najina moč. Še naprej se bova trudila širiti najino čudovito družino. Hvaležna sva za vso ljubezen in podporo," sta zaročenca strnila žalostne misli na družbenem omrežju in za konec prijazno prosila, za spoštovanje zasebnosti.

Par po objavi prejema številna sporočila oboževalcev v znak podpore in tolažbe, oglasili pa so se tudi mnogi znani obrazi.

Najina medsebojna ljubezen je najina moč. Še naprej se bova trudila širiti najino čudovito družino. Hvaležna sva za vso ljubezen in podporo. V teh težkih časih prijazno prosiva za zasebnost."
prejšnji članek
Rebeko Dremelj oče v mladosti ličil in ji bril noge
Svet slavnih
Rebeko Dremelj oče v mladosti ličil in ji bril noge
naslednji članek
Igralec Kevin Spacey prvič po spolnem škandalu na velika platna
Kultura
Igralec Kevin Spacey prvič po spolnem škandalu na velika platna