stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič pogreša umirjeno okolje in domače

27. 5. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Žan Serčič

Žan Serčič foto: M24

Slovenski glasbenik se je pred meseci iz Lenarta preselil v Ljubljano. Kako doživlja to spremembo in ali vpliva tudi na njegovo zasebno življenje?

"Velikokrat pogrešam umirjeno okolje in svoje domače, a vseeno je to življenjska odločitev, za katero sem vesel, sploh zdaj, ko sem tu in vidim, koliko priložnosti Ljubljana ponuja. V maju in juniju imam skupaj 16 nastopov in ogromno vaj - bom pa v poletnih mesecih zagotovo skočil v domači Lenart na oddih in domačo govejo župco," nam je zaupal Žan. Ob tem pa nam je zaupal, da ga je življenje v prestolnici tudi presenetilo. 

"Vedel sem, da se bo odnos javnosti in medijskega sveta do mene spremenil, pa vendar ne v tolikšni meri. Dokler se nisem preselil, sem bil tisti fant iz Lenarta. Ne glede na to, kako majhna je Slovenija, se nam to zdi nekoliko odročno. Presenetila me je pa v več pogledih - več inspiracije, priložnosti, ljudi z istimi interesi pa tudi hitrejši tempo življenja. Vesel pa sem tudi, da sem dobil stanovanje v starem delu Ljubljane in uživam v sprehodih ob Ljubljanici ter mestnem utripu, ki ga središče mesta ponuja," še dodaja glasbenik, ki bo po uspešnici Zadnja noč že čez nekaj dni predstavil novo pesem. 

prejšnji članek
Sanjska Tjaša Kramarič jih obožuje
Moda&Lepota
Sanjska Tjaša Kramarič jih obožuje
naslednji članek
Daša Fiegl: čez celoten šov sem imela težave z nespečnostjo
Resničnostni šovi
Daša Fiegl: čez celoten šov sem imela težave z nespečnostjo