pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle takole premaguje stres

11. 6. 2022; 06.00
Avtor: Revija Lady
challe-salle

Challe Salle foto: Domen Jančič

Raper je našel odlično sprostitev od stresa, ki za namenček še pospšeno topi kilograme in zagotavlja dobro fizično pripravljenost.

Priljubljeni raper Challe Salle je zaprisežen športnik, ki ne kadi in redko pije alkohol. Dolga leta je treniral košarko, radovednost pa ga je pred leti pognala tudi v telovadnico, kjer pridno skrbi za kondicijo in moč. Za izklesano postavo, mirne živce in življenje z manj stresa pa Challe Salle skrbi tudi z boksom, saj je od nekdaj velik ljubitelj borilnih veščin.

Challe Salle foto: osebni arhiv

»Boks sem vzljubil zaradi Mika Tysona. Oče me je kot otroka zbujal sredi noči, da sva skupaj gledala njegove dvoboje,« se spominja raper, ki se je leta 2019 prvič preizkusil na treningu boksa, takrat je namreč začutil, da ga običajni treningi v telovadnici ne motivirajo več.

»Boks sem spoznal iz čisto drugega zornega kota, kot nekakšno igro spretnosti, v katero je vključeno celotno telo, celo možgani,« navdušeno pripoveduje Challe Salle, ki je priznal, da je s treningi boksa dojel, česa je njegovo telo sposobno. »Poleg pospešene izgube kilogramov in dobre fizične pripravljenosti je bilo odlično počutje po treningu najboljša nagrada. Priznam, da z boksom lažje premagujem stres in vsakdanje izzive,« še pravi glasbenik.

Challe Salle je izdal že svoj trideseti videospot. foto: Domen Jančič

prejšnji članek
Prerojeni Omar Naber je na novo začrtal življenjsko pot
Svet slavnih
Prerojeni Omar Naber je na novo začrtal življenjsko pot
naslednji članek
Raper Nipke kot gost presenečenja na piknikih
Svet slavnih
Raper Nipke kot gost presenečenja na piknikih
#obraziavenija
obraziavenija