stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oto Pestner med koncertom doživel infarkt

11. 6. 2022; 01.15
Avtor: R.T/24 ur
oto pestner

oto pestner foto: Miran Juršič

Oto Pestner je včeraj na koncertu v Rogaški Slatini med nastopom doživel srčni infarkt. Po drugem bisu, ko je ponovno prišel na oder, se je zgrudil, nato pa so mu na pomoč takoj priskočili iz publike in ga oživljali.

Oto Pestner je včeraj v Rogaški Slatini nastopal pred polno dvorano na otvoritvenem koncertu Aninega festivala. Nastopa žal ni izvedel do konca, saj je tik pred koncem doživel srčni infarkt. Njegov menedžer Gregor Karer je za portal 24 ur sporočil, da se je pevec zgrudil po drugem bisu, ko je prišel na oder zapeti še zadnjo pesem. Trenutno okreva v bolnišnici v Mariboru, kot pravi njegov menedžer, pa je že izven smrtne nevarnosti.

podobno je zapisal tudi portal Rocker.si. “Oto Pestner je včeraj na koncertu v Rogaški Slatini med nastopom doživel srčni infarkt. Po drugem bisu, ko je ponovno prišel na oder, se je zgrudil, nato pa so mu na pomoč takoj priskočili iz publike in ga oživljali. Oto je trenutno v bolnišnici v Mariboru, kjer okreva, kot pravi njegov menedžer, pa je že izven smrtne nevarnosti.”

Oto Pestner z nastopi ne odneha, a včeraj je v Rogaški Slatini doživel opozorilo (na fotografiji na nedavnem ljubljanskem nastopu v Kinu Šiška)

Oto Pestner z nastopi ne odneha, a včeraj je v Rogaški Slatini doživel opozorilo (na fotografiji na nedavnem ljubljanskem nastopu v Kinu Šiška) foto: Mediaspeed

oto pestner

oto pestner foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Nakupovalni seznam vitkih
Zdravje
Nakupovalni seznam vitkih
naslednji članek
Hajdi pojasnila, kako se je znašla v eksperimentu
Resničnostni šovi
Hajdi pojasnila, kako se je znašla v eksperimentu
#obraziavenija
obraziavenija