rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec Usodnega vina in Reke ljubezni se je poročil

13. 6. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
kranj 4

Novopečena zakonca Miha in Paola Rodman. foto: Marko Vavpotič

Manj kot letno dni po zaroki je slovenski igralec, ki smo ga spremljali tudi na malih ekranih, obljubil večno zvestobo dolgoletni izbranki.

Pretekli vikend so na številnih slovenskih lokacijah doneli poročni zvonovi. V zakon pa so skočili tudi nekateri znani obrazi. Med njimi tudi igralec in član ansambla Prešernovega gledališča Kranj Miha Rodman, ki smo ga v seriji Usodno vino upodabljal Jureta Petriča, v seriji Reka ljubezni pa Dejana, ki je mešal štrene v zadnji sezoni, spremljali pa ste ga lahko tudi v seriji Sence nad Balkanom. 

Večno zvestobo je obljubil dolgoletni izbranki Paoli Čermelj, ki je svoj priimek na družbenih omrežjih že spremenila v Rodman in tudi uradno potrdila, da sta se poročila. Kot je razvidno iz objav na družbenih omrežjih, sta si omislila morsko poroko, saj je obred potekal dobesedno na plovilu na morju, ob koncu obreda pa sta skočila v morje. Obred je sicer vodil Mihov igralsko kolega Aljoša Ternovšek. 

Parček se je sicer zaročil lansko poletje, ko je Miha pokleknil med dopustom. Miha je pred časom za revijo Lady razkril tudi lokacijo poročnega potovanja. "Letos poleti si bova spet privoščila en dolg dopust na jadrnici, kjer bova raziskovala različne zalivčke po Dalmaciji. To bo obenem tudi najino poročno potovanje. Tako, da bova letos na jadrnici malo več sama," je med drugim povedal. 

Novopečenima zakoncema čestita tudi uredništvo Njena.si!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: To je televizija naredila Tatjani
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: To je televizija naredila Tatjani
naslednji članek
Kako izbrati ustrezno delovno opremo za domačo ali industrijsko delavnico?
Zdravje
Kako izbrati ustrezno delovno opremo za domačo ali industrijsko delavnico?