Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novi Fosili razveseljujejo z največjimi hiti

16. 6. 2022; 01.35
Avtor: K.M.
1_novi fosili

Novi fosili foto: Marko Vavpotič

Ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških glasbenih zasedb se ta vikend vrača v Slovenijo. Na kar dveh lokacijah bodo razveseljevali s svojimi največjimi hiti, pojasnili pa so, zakaj ne želijo delati nove glasbe.

Z »Večerom največjih uspešnic« bodo Novi fosili oziroma Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec in Marinko Colnago, nastopili v soboto, 18. junija 2022, v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah, VSTOPNICE KUPITE TUKAJ >>KLIKNITE<<, v nedeljo, 19. junija 2022, pa še v Avditoriju Portorož, VSTOPNICE KUPITE TUKAJ >>KLIKNITE<<. Oba koncerta se začneta ob 20. uri. Še preden stopijo na odra, pa so nam zaupali, zakaj ne izdajajo nove glasbe in obiskovalce koncertov navdušujejo z največjimi hiti. 

"Odločili smo se, da v studiu ne bomo več delali. Naši hiti, naše pesmi, so prestale test časa in lahko rečemo, da so zimzelene, zato tudi nastopamo z njimi, saj poslušalci na koncerte pridejo zaradi njih, naših hitov," pravijo glasbeniki, ki bodo letos na oder stopili vsaj dvajsetkrat. In katere pesmi Novih fosilov sami največkrat zapojejo? "Zec ima rad Za dobra stara vremena, Marinko Ja sam šef in Sanja Još te volim."

V preteklem tednu so Zec, Sanja in Marinko že obiskali Slovenijo in za slovenske medije podali kar nekaj intervjujev. Ogledate si jih lahko s klikom na spodnje povezave: 

24ur.com

Oddaja Magnet

prejšnji članek
Plesišče za začetek sezone zatresel svetovno znani DJ
Svet slavnih
Plesišče za začetek sezone zatresel svetovno znani DJ
naslednji članek
Recept: Pina colada cheesecake
Kulinarika
Recept: Pina colada cheesecake