nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Mandić o tem, kaj njemu predstavlja uspeh

25. 6. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
marko1

Marko Mandić pravi, da se vsi že od malega srečujemo z ljudskim izročilom, tako v pravljicah kot v realnosti. foto: Adrian Pregelj/RTV

V seriji Trigrad je v naslovni vlogi blestel Marko Mandić, ki pa večje uspehe kot na televiziji zagotovo žanje na gledaliških odrih. Kaj pa mu predstavlja uspeh?

"Uspeh je, da si v življenju zadovoljen z delom, ki ga opravljaš, in z vsemi prostočasnimi aktivnostmi. Uspeh je, da imaš bogato življenje. Bogato življenje pa ni vedno povezano z materialnim bogastvom," je za revijo Obrazi povedal Marko Mandić, ki je skupaj z Urošem Fürstom študiral v Združenih državah Amerike. A ob tem pravi, da sta se tam želela veliko naučiti, Hollywood pa ju dejansko ni nikoli zanimal. Razkril pa je še, če je kdaj kakšno vlogo sprejel zaradi denarja. "Ne, ker imam to srečo, da mi ni treba delati kompromisov. Najprej se odločim reči Da zaradi projekta, vloge in ljudi, s katerimi bom sodeloval, šele potem začnem spraševati za honorar in podpisovati pogodbe. Imam stalno službo in delovanja zunaj nje so dodatek."

prejšnji članek
Šov voditeljici Tanji prinesel pomembno spoznanje
Resničnostni šovi
Šov voditeljici Tanji prinesel pomembno spoznanje
naslednji članek
Miša Molk spregovorila o svoji zadnji dolgoletni vezi
Svet slavnih
Miša Molk spregovorila o svoji zadnji dolgoletni vezi