mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab bo poletje preživel družinsko

25. 6. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
blaz svab

Blaž Švab foto: osebni arhiv

Blaž Švab velja za enega najdejavnejših borcev za slovensko glasbo. Zadnje desetletje je pred televizijskimi zasloni nepogrešljiv partner vsem privržencem domače glasbe. Dobrih 20 let z Modrijani še vedno postavlja nove standarde v narodno-zabavni in zabavni glasbi. Zadnja leta pa je tudi družinski človek.

Blaž Švab je že nekaj časa tudi družinski človek. Družina je bila od nekdaj pri Modrijanih najpomembnejša. Njegov oče Peter je bil od vsega začetka njihov mecen, opora, »stric iz ozadja«. Tudi sicer so pri Modrijanih vsi ali bratje ali bratranci. Vsi štirje imajo zdaj že svoje družine in čas, ki ga lahko namenijo izključno njim, častijo in slavijo.

»Predvsem bom poletje preživel družinsko. Organizirali se bomo tako, da bomo veliko skupaj. Kolikor bo mogoče, se bomo odpravili na kakšne izlete po Sloveniji, obiskali sorodnike in prijatelje, s katerimi se že dolgo nismo videli, skočili bomo na morje, če bo mogoče. Sicer pa ne bomo počeli ničesar posebnega. Skupaj bomo, kar je najpomembnejše.«

Vir: Revija Muzika

prejšnji članek
Evita (MasterChef): od preprostih jedi do eksperimentov
Resničnostni šovi
Evita (MasterChef): od preprostih jedi do eksperimentov
naslednji članek
Sharon Stone imela kar devet spontanih splavov
Svet slavnih
Sharon Stone imela kar devet spontanih splavov