Evita Antončič foto: Ana Gregorič
»Kuhati sem začela že zelo zgodaj (pri enajstih letih). Doma sem pripravljala preproste jedi in sčasoma začela eksperimentirati in kombinirati nenavadne okuse. V kuhanje sem se zares zaljubila v samem šovu, ko sem stopila iz okvirov in kuhala z največjim veseljem,« pojasnjuje Evita, ki je sicer kot majhna deklica želela slediti poti svoje matere in postati pravnica. »Ampak sem pa hitro ugotovila, da pravo ni prava pot zame, ker sem se našla v kuhanju.« Sicer pa v letih, ko številni še iščejo svojo strast, stremi k temu, da postane uspe - šna. In kaj njej predstavlja uspeh? »To zame pomeni, da bom imela službo, ki jo bom opravljala z največjim veseljem. To pa zagotovo pomeni, da želim ostati v svetu kulinarike.«
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.