cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matthew Perry bo obelodanil resnico o svojem življenju

9. 7. 2022; 08.00
Avtor: Revija Lady
matthew perry 1

Matthew Perry foto: Profimedia

Matthew Perry je zadnje čase veliko bolj videti kot utrujen star pisatelj kot pa hollywoodski zvezdnik. In očitno je veliko na videzu, saj je 52-letnik na instagramu objavil, da je končal pisanje avtobiografije.

Knjiga bo imela naslov Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Prijatelji, ljubimci in velika grozna stvar), izid pa je načrtovan za 1. novembra. Matthew, eden od glavnih igralcev iz komične nanizanke Prijatelji, se je za avtobiografijo odločil, ker so mediji o njem napisali tako veliko, da je čas, da javnost sliši tudi, kaj ima povedati on.

Prijatelji (1994-2004): Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow in Matthew Perry. foto: Fox

»Vrhovi so bili zelo visoki, dna pa so bila dno dna,« je dejal ob tem. Za knjigo je od založbe dobil milijonski znesek, bralca pa odpelje tudi v zakulisje snemanja Prijateljev, spregovori pa bo tudi o zasvojenosti z drogami in alkoholom. Lani se je pojavil tudi v posebni epizodi Prijateljev, kjer je bila njegova zasvojenost z alkoholom več kot očitna. Videti je bil debel in zanemarjen, prav tako pa je govoril povsem nerazumljivo in zelo malo. No, zdaj bomo končno izvedeli resnico, kaj se je dogajalo v življenju slavnega zvezdnika.

Matthew Perry foto: Profimedia

prejšnji članek
Chris Evans in Emily Blunt skupaj v trilerju
Svet slavnih
Chris Evans in Emily Blunt skupaj v trilerju
naslednji članek
Srečna in hvaležna Jadranka Juras
Svet slavnih
Srečna in hvaležna Jadranka Juras