pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen ne rabi besed: Igralec ljubi to manekenko

14. 7. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Burak Deniz

Burak Deniz v seriji Ljubezen ne rabi besed. foto: Promocijska fotografija

Če na POP TV spremljate romantično serijo Ljubezen ne rabi besed, potem vam je znan lik Murata, ki ga upodablja turški igralec Burak Deniz. Slednji v zasebnem življenju ljubi manekenko, nad katero pa oboževalci niso ravno navdušeni.

Burak Deniz je glavni igralec zabavne turške serije Ljubezen ne rabi besed, kjer upodablja premožnega poslovneža Murata Sarsilmaza. Serija, ki je luč sveta ugledala leta 2016, je 31-letnika izstrelila med zvezde, sicer pa je v igralski industriji aktiven že 11 let, kot mnogi drugi turški igralci pa je dejaven tudi kot fotomodel za različne modne in kozmetične blagovne znamke.

Burak Deniz v seriji Ljubezen ne rabi besed. foto: Promo foto

Burak je glede zasebnega življenja izjemno skrivnosten. Znano je, da sta se njegova starša ločila v njegovem ranem otroštvu, sicer pa si je močno prizadeval, da bi privatno življenje ohranil daleč proč od oboževalcev in medijev. Slednje mu je mnogo let tudi uspevalo, zadnje obdobje pa turške medije le polnijo novice o ljubezni z manekenko Didem Soydan, s katero sta se lanskega oktobra razšla, sedaj pa sta znova obudila romantične vezi.

Parček se sedaj brez zadržkov pojavlja na družabnih dogodkih, kjer si izmenjujeta nežnosti, ljubeče skupne fotografije pa sta pred dnevi objavila tudi na družbenem omrežju. Prav tam sta deležna tudi kakšnega negativnega komentarja, oboževalke namreč ocenjujejo, da Didem ni primerno dekle zanj, saj naj bi oddajala zelo negativno energijo.

prejšnji članek
Prevarana Khloé se bo z bivšim kmalu razveselila drugega otroka
Svet slavnih
Prevarana Khloé se bo z bivšim kmalu razveselila drugega otroka
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Osamljena Mirjana hrepeni po čednem moškem
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Osamljena Mirjana hrepeni po čednem moškem