profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prevarana Khloé se bo z bivšim kmalu razveselila drugega otroka

14. 7. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Khloe Kardashian, Tristan Thompson foto: Profimedia

Več virov naj bi potrdilo, da naj bi se nekdanji par že avgusta razveselil rojstva drugega otroka.

Danes je v informacijo prišla novica, ki naj bi jo ameriškim medijem potrdilo več virov, da naj bi se Khloé Kardashian in Tristan Thompson zelo kmalu razveselila rojstva drugega otroka. Khloé sicer ni noseča, saj sta se za nosečnost odločila s pomočjo nadomestne matere. Otrok naj bi bil "spočet" novembra, torej ravno v času, ko je v javnost prišla informacija, da je Thompson zaplodil otroka drugi ženski, Maralee Nichols. Njun sinček Theo se je sicer rodil 1. decembra.

Predstavnik za stike z javnostmi družine Kardashian je novico o tem, da se bo družini Kardashian pridružil še en član, že potrdil za medij E! News. "Lahko potrdimo, da bo True dobila sorojenca spočetega v novembru. Khloe je zelo hvaležna za izredno nadomestno mater in za ta prelep blagoslov. Ob tem prosimo za prijaznost in zasebnost, da se lahko Khloe posveti svoji družini."

Viri sicer pravijo, da to ne pomeni, da sta resničnostna zvezdnica in košarkar še vedno par. Potem, ko naj bi bilo uradno znano, da je postal oče še enemu otroku, naj bi se njuna komunikacija dotikala samo tem povezanih s starševstvom in vzgojo. 

Sicer pa ni skrivnost, da si je najmlajša Kardashionova sestra želela povečati družino. Večkrat je tudi poudarila, da bi še enega otroka z veseljem imela s Thompsonom. 

prejšnji članek
Poletje je čas osvežilnih in ledenih dobrot
Kulinarika
Poletje je čas osvežilnih in ledenih dobrot
naslednji članek
Ljubezen ne rabi besed: Igralec ljubi to manekenko
Svet slavnih
Ljubezen ne rabi besed: Igralec ljubi to manekenko