sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

damjan-žugelj
Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Osamljena Mirjana hrepeni po čednem moškem

14. 7. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Mirjana Mršić foto: RTL

Mirjana Mršić je kar štirikrat iskala srečo v oddaji Ljubezen na vasi. A kdo je pravzaprav 54-letna vdova? Kakšna je njena zgodba, ki je ganila številne hrvaške gledalce?

Mirjana Mršić je 54-letnica, ki močno hrepeni po življenju v dvoje. Globoko osamljena si želi ljubezni, s seboj pa nosi veliko bolečino, ker je postala vdova in ker nikoli ni okusila materinstva. Strah pred samoto jo je kar štirikrat opogumil, da je sklenila poiskati srečo v hrvaški oddaji Ljubezen na vasi. Zavrnitve, ki jih je bila deležna, niso prijetne, a vere v ljubezen še ni izgubila.

Mirjana Mršić foto: RTL

»Sprašujem se, zakaj ravno jaz, zakaj si me ne želi, to te muči več dni skupaj. Potem pa si rečeš, pa kaj, on je na slabšem, ker me ni želel spoznati. Je pa res, da morda izbiram napačne moške, vedno so problem tudi ta moja leta. Morda bi morala iskati starejšega …«

Kljub žalosti, ki jo je s cmokom v grlu delila z javnostjo, pa je Mirjana tudi zelo vesela ženska, polna optimizma. Pravi, da je rojen veseljak in duša vsake zabave. V prostem času rada hodi ven s prijatelji ali pa sede za šivalni stroj in si ustvarja oblačila.

Mirjana Mršić in Milan Milinković foto: RTL

In po kakšnem partnerju hrepeni njeno srce? Kot pravi, si želi samostojnega moškega, ki zna poskrbeti zase, veselilo bi jo, če bi ju povezovali skupni interesi, želi pa si tudi, da bi bil čeden.

Mirjana Mršić foto: RTL

Mirjana Mršić foto: RTL

Milan Milinković foto: RTL

prejšnji članek
Ljubezen ne rabi besed: Igralec ljubi to manekenko
Svet slavnih
Ljubezen ne rabi besed: Igralec ljubi to manekenko
naslednji članek
Ljubezen po domače: Franci Kemperl nasmejan do ušes
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Franci Kemperl nasmejan do ušes
#obraziavenija
obraziavenija