podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor Mikić iskreno o ljubezni, ki je ne more pozabiti

16. 7. 2022; 06.00
Avtor: Revija Lady
igor mikic

Igor Mikić foto: Revija Zvezde

Glasbenik, športnik in voditelj Igor Mikić se je lani po šestih letih zveze razšel s punco, ki pa je še vedno ni pozabil.

»Po Exatlonu sem še malo poskušal, a mi je rekla, da sva lahko samo v prijateljskem odnosu, za to pa meni ni. Ne verjamem v to, da si lahko z bivšimi prijatelj. To, da še vedno gojim čustva do nje, dokazuje, da ko imam rad, imam res rad, da nisem v zvezi samo zato, da bi bil z nekom. Slaba stran tega pa je ta, da potem malo dlje traja,« razkriva Igor. To pa ne pomeni, da se je zavezal celibatu.

»Je kar gneča,« v smehu priznava. Pri osvajanju še vedno prisega na osebni stik. »Nisem oboževalec telefona in pisanja. Pa tudi dandanes so taki filtri in obdelave fotografij, da so punce na internetu videti perfektne, v živo je pa potem druga zgodba. Čeprav dam vsako leto manj na videz in več na druge vrednote. A vseeno izhajam iz modelinga in imam rad lepoto. Tudi sam želim biti vedno urejen. Nikoli se ne zgodi, da bi nekaj dal nase v treh minutah in šel ven,« pojasnjuje Igor, ki ob prostih večerih najraje zahaja v lokal nad Ljubljano. Pri puncah nikoli ne naredi prvega koraka, saj se mu to zdi zelo šovinistično in izpod časti.

Igor Mikić foto: Mediaspeed

»Vem, da je moški alfa samec in da je lovec, a menim, da moraš to izpeljati malo bolj prefinjeno. Enkrat so me v neki oddaji vprašali, kakšno taktiko imam, saj sem vedno obkrožen z lepimi dekleti, in sem jim malo v šali odgovoril, da se nikoli nisem naučil ribariti, ker so vedno ribe same v čoln skakale,« pravi. Ob srečanjih z njimi je v zadnjem letu naredil tudi manjšo raziskavo, nad rezultati katere pa je bil zelo razočaran.

»Dekleta sem vprašal, ali bi izbrisala profil na Instagramu za svojega fanta, če bi ga to motilo. In, žalostno, 99 odstotkov žensk mi je reklo, da bi raje pustile fanta, če bi morale izbirati. Tako da se sprašujem, ali prava ljubezen sploh še obstaja.«

prejšnji članek
Tako se Kvatropirci zabavajo na zasebnih druženjih
Svet slavnih
Tako se Kvatropirci zabavajo na zasebnih druženjih
naslednji članek
Alex Volasko in Saša Lešnjek se ob lepih dnevih ne zbujata skupaj
Svet slavnih
Alex Volasko in Saša Lešnjek se ob lepih dnevih ne zbujata skupaj