zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Renata Bohinc in Primož Peterka spet žarita

16. 7. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady / D.D.
renata peterka 1

renata bohinc foto: revija zvezde

Prišli so lepši časi za njuno družino ...

Pogosto se zgodi, da se odnosi po dolgoletnem sobivanju začnejo krhati. Toliko bolj neprijetno je, če to poteka pred očmi javnosti, kot je bilo v primeru nekdanjih zakoncev Renate in Primoža Peterke. Legendarni skakalec, ki je postal slovenski športni junak, in lepa Renata sta se večkrat znašla v rubriki ‘težave v raju’, kar je na koncu pripeljalo do ločitve. A nobena drama ne traja večno in tudi njuni odnosi so se v dobro trem krasnim otrokom morali izboljšati.

Zlasti vzorna mama Renata Bohinc je bila tista, ki je hrepenela in se trudila za to, da se stvari obrnejo na bolje. Ni bilo vedno lahko in še danes ni vse kot v pravljici, a na srečo si ne dela več utvar. Zato pa so dovolj zgovorni fotografski dokazi, da so se razmere med njimi toliko izboljšale, da složno preživljajo skupni čas in družinske praznike. Eden takšnih je bila birma nečakinje Sofie, kar je bil odličen razlog za slavje v domačem krogu. Primož je blestel v vlogi botra in uglajenega strica, vnovič pa je dokazal, da mu svečana obleka lepo pristaja. Nismo ga imeli možnost pogosto videti v obleki, zato so se ob teh prizorih obudili spomini na čase, ko ga je celoten narod nosil po rokah. Takrat je v smučarskih skokih osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, tudi Renatino srce.

Primož in Renata pred leti foto: Revija Zvezde

To je zdaj napolnjeno z materinsko ljubeznijo, saj ne more skriti sreče, kadar je s hčerama in sinom. Vsem trem je skupno, da imajo nekaj njene prepričljive lepote. Zlasti dekleti Stela in Gaja sta izrezani mamici in ne preseneča, da se želita preizkusiti v manekenstvu. Visokorasli sin Maj ter njegova najmlajša sestra ponosno nosita tudi očetove športne gene in se rada pomerita v različnih disciplinah.

Skratka, v družini Primoža in Renate je, česar so veseli tudi vsi njuni, zavel nov veter, še enkrat pa se je potrdilo dejstvo, da je čas res najboljši razsodnik. Nekatere stvari pa so se spremenile tudi za Renato in glede na njene zadnje profesionalne fotografije bi si lahko samo želeli, da bi jo še večkrat angažirali v vlogi modela. Lepotica je namreč znova zablestela pred fotografskim objektivom, tokrat je podoživela občutke neveste in jemala dih v svečanih, princeskam podobnih oblekah. Nekateri so ob tem pomislili, da se bo še enkrat poročila, a tega za zdaj nima v načrtu. Se bo pa še naprej trudila čim bolj uživati, skrbeti za harmonijo za domačimi zidovi in zadržati čim več družinskih stvari zase. Pretekle izkušnje so jo marsikaj naučile, zlasti to, da se je v dobrem in slabem najbolje umakniti zvedavim in opravljivim jezikom, bolečino in ljubezen pa podeliti samo s tistimi, ki si to res zaslužijo.

renata bohinc foto: revija zvezde

prejšnji članek
Tajči v Ameriko odšla iskat samo sebe
Svet slavnih
Tajči v Ameriko odšla iskat samo sebe
naslednji članek
Legendarna humanitarka Anita Ogulin o svojem boju z rakom
Svet slavnih
Legendarna humanitarka Anita Ogulin o svojem boju z rakom