stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec porodniškega dopusta za Jerico Zupan

16. 7. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
jerica zupan (1)

jerica zupan foto: Mediaspeed

Delo v medijih jo še vedno mika.

Radijska voditeljica Jerica Zupan je zaključila porodniški dopust, a to ne pomeni, da ne dela. Trenutno za različna podjetja snema glasovne reklame, ki jih lahko slišimo na radiu in televiziji.

»Glede prihodnosti pa potekajo pogovori. V delu moraš uživati, če te ne izpopolnjuje, je morda čas za premik. Delo v medijih me še mika, vendar mora priti prava priložnost. V medijih je pomembno tudi, da si ob pravem času na pravem mestu. Po eni strani smo vsi zelo nadomestljivi, po drugi strani pa lahko vidiš pozneje, kakšne sledi si nekje pustil. Bilo je noro, pred vrati pa so že nove dogodivščine. Sicer pa vse ob pravem času,« razkriva mamica enoletnega Marsa, ki bo šel septembra v vrtec. Do takrat pa bodo uživali v sproščenem poletju.

jerica zupan foto: revija zvezde

»Načrt je, da smo veliko zunaj in v vodi. Avgusta bi se nekam odpravili, zato iščemo pravo destinacijo. Upam, da jo bomo našli, ker je skoraj vse zasedeno. Šli bi malo dlje, z letalom. Lani smo šli z letalom v Dubrovnik, ko je bil Mars star štiri mesece. Zdaj je sicer bolj navihan, a tudi zvedav in upam, da bomo preživeli let oziroma da ga bodo sopotniki,« v smehu pove Jerica, ki obožuje poletje.

»Še dandanes razmišljam, da bi prestavila svoj rojstni dan na začetek poletja in bi končno lahko imeli piknik. Malo zavidam vsem, ki praznujejo v tem času,« še doda simpatična voditeljica.

jerica zupan

jerica zupan foto: revija zvezde

prejšnji članek
Stela iz Ljubezen na vasi: Mož me je fizično nadlegoval
Resničnostni šovi
Stela iz Ljubezen na vasi: Mož me je fizično nadlegoval
naslednji članek
Matjaž Nemec se z družino seli v tujino
Svet slavnih
Matjaž Nemec se z družino seli v tujino