pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Kocman pojasnila, kako je izgubila 18 kilogramov

29. 7. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Tanja Kocman

Tanja Kocman foto: njena.si

Ker se ni dobro počutila v svojem telesu, je sklenila spremeniti svoj življenjski slog. S spremembami, ki jim je predano sledila, je v sedmih mesecih dosegla odlične rezultate.

Tanja Kocman je spletni publiki pokazala, kako je bila videti pred več kot pol leta in kaj ji je do danes uspelo narediti iz svojega telesa. Po razkritju o izgubi 18-ih kilogramov je prejela izjemen odziv in tako veliko vprašanj o tem, kako ji je uspelo, da je sklenila aktualni temi nameniti nekaj besed.

Tanja je tako v svojem simpatičnem slogu poudarila, da ni strokovnjak za hujšanje, da pa lahko pove, kaj je pomagalo njej, kar pa seveda ne pomeni, da bo ustrezalo tudi drugim. Kot je pojasnila, je zmanjšala uživanje alkohola in nezdrave hrane, odpovedala se je čipsu, testeninam in kruhu, pila je veliko vode in uživala več zelenjave.

»Začela sem šteti kalorije, temu primerno sem prilagodila jedilnik, pa premikati sem se začela, hodila sem na sprehode, delala trebušnjake,« je povzela Tanja, ki se je na začetku bolj strogo držala načrta, zdaj pa se občasno tudi pregreši, a seveda ne pretirava.

prejšnji članek
Kaj je za Špelo Močnik pravi dopustniški luksuz?
Svet slavnih
Kaj je za Špelo Močnik pravi dopustniški luksuz?
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Obeta se bitka za Tomislava
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Obeta se bitka za Tomislava