Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor Mikič s svojim videzom žanje veliko pozornosti

7. 8. 2022; 08.00
Avtor: Revija Lady
Igor Mikić

Igor Mikić foto: Mare Vavpotič/M24

Gasbenik, športnik in voditelj Igor Mikič je znan tudi po za naše kraje ekstravagantnem zunanjem videzu. Zelo pogosto se oblači v roza barvo, takšne barve pa so tudi njegovi lasje.

»Roza je že od rojstva moja barva. V tistih časih še niso imeli ul trazvoka, da bi videli, kateri spol je. Moja mama zelo verjame v moč pozitivnih misli in odločila se je, da bo imela punčko. Zato je kupila vse v roza barvi, izbrala pa je že tudi ime zame: Maja. Ko sem prišel na svet, me je oblačila v roza oblačila, imena pa dolgo nisem imel, tako da so klicali z matičnega urada, da mi ga bodo dali oni, če ga mama ne bo izbrala. Mamin oče je rekel, naj bom Igor ali pa Srečko. Hvala bogu so se odločili za Igorja,« pripoveduje.

Ko je bil star petnajst let, si je v tujini kupil Cerrutijeve hlače v svetlo roza barvi. Teh takrat še nihče v Sloveniji ni imel, in ko je šel po Ljubljani, so ga čudno gledali, to pa pogosto počnejo še dandanes.

»Ljudje si premalo upajo, smo še malo za časom. To v tujini ni nič takšnega. Rad spremljam modo. Slovenska estrada premalo resno jemlje svoj posel.« Za to, da bodo tudi fantje imeli več izbire, pa se je odločil poskrbeti kar sam. Lansiral bo dve majici: ena bo dres, ena pa bombažna majica brez rokavov.

igor mikic

igor mikic foto: Carmen Leban

prejšnji članek
Voditeljica Natalija razkrila del kmetije
Resničnostni šovi
Voditeljica Natalija razkrila del kmetije
naslednji članek
Jurij Souček si ni mislil, da bo po poškodbi še kdaj videl ljubi otok
Svet slavnih
Jurij Souček si ni mislil, da bo po poškodbi še kdaj videl ljubi otok