gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Razkrili novega voditelja in poročevalca

12. 8. 2022; 08.49
Avtor: V.M.
Jure in Igor

Jure in Igor foto: edit: njena.si

Druga sezona šova Exatlon prinaša kar nekaj sprememb. V voditeljske čevlje bo stopil nekdanji športnik Jure Košir, kot posebni poročevalec s terena pa se mu bo pridružil lanskoletni tekmovalec Igor Mikič.

Še malo in izbrani tekmovalci 2. sezone športnega izziva Exatlon se bodo odpravili na veliko pustolovščino v Dominikansko republiko. Skupaj z njimi se bosta na pot odpravila tudi dva znana obraza, Jure Košir, ki se bo tokrat prvič preizkusil kot voditelj in Igor Mikič, ki bo stopil v čevlje posebnega poročevalca s terena.

Voditelj Exatlona bo Jure Košir! foto: Planet TV / Blaž Vatovec

Jure se izziva zelo veseli in upa, da bo s svojim glasom znal pričarati dodatno vznesenost tekme. Tudi sicer mu je koncept televizijskega izziva zelo všeč, saj gledalce spodbuja k gibanju. »Gre za dobro oddajo, ki vsekakor odstopa od klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje in lahko mlade nagovori k treniranju, vadenju spretnosti ter predaja sporočilo, da je timski duh pomemben. Mislim, da gre za ravno pravo mero med resničnostnim in tekmovalnim športnim izzivom,« je za Planet TV dejal Jure in dodal, da je z veseljem sprejel ponudbo za sodelovanje.

Pa Igor? Slednji ne skriva veselja, ker bo sodeloval tudi v 2. sezoni. »Exatlon je bil čudovita izkušnja, ki si jo bom zapomnil za vse življenje. Zelo sem počaščen, da se bom lahko preizkusil v tej novi vlogi.«

Igor Mikič foto: Planet TV / Blaž Vatovec

prejšnji članek
Igralka Anne Heche: Ne pričakujejo, da bo preživela
Svet slavnih
Igralka Anne Heche: Ne pričakujejo, da bo preživela
naslednji članek
Nuša Derenda se polna energije vrača na odre
Svet slavnih
Nuša Derenda se polna energije vrača na odre
#obraziavenija
obraziavenija