zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Ljubljani navdušil zvezdnik filmov o Harryju Potterju

20. 8. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Chris Rankin

Kot pripovedovalec je nastopil igralec Chris Rankin, ki je v filmih o Harryju Potterju uporabljal Percyja Weasleyja. foto: Mediaspeed

Včeraj so na svoj račun prišli tako ljubitelji dobre glasbe kot tudi, ali pa predvsem, ljubitelji filmske franšize o Harryju Potterju.

V sklopu letošnjega Ljubljana festivala je bil v ljubljanskih križankah namreč na sporedu koncert čarobne glasbe iz Harryja Potterja. Orkester je začaral z izbranimi glasbenimi odlomki, kot so Hedwigina tema, Bradavičarkina himna ali Dumbledorjevo slovo. Večer so popestrili vizualni in čarobni svetlobni učinki, kot gost pa se je glasbenikom na odru pridružil tudi član igralske zasedbe Chris Rankin. Chris je v filmski franšizi upodabljal Percyja Weasleyja, starejšega brata enega izmed glavnih likov Rona Weasleyja. 

Čarobna glasba iz Harryja Poterja foto: Mediaspeed

Z obiskovalci, med katerimi so bila tudi številna znana slovenska imena, je igralce delil svoje izkušnje iz snemanja, na dogodku pa je sodeloval kot pripovedovalec. 

Sara Briški Cirman - Raiven foto: Mediaspeed

Zmagovalec letošnjega MasterChefa, Luka Novak foto: Mediaspeed

Žiga Lakner foto: Mediaspeed

Luka Markus in Sara Briški Cirman bosta že v ponedeljek v Križankah nastopila v slovenskem muzikalu Povodni mož foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Tople ali hladne - juhe so idealne za hujšanje
Kulinarika
Tople ali hladne - juhe so idealne za hujšanje
naslednji članek
Zaljubljeni Rok Kosmač
Svet slavnih
Zaljubljeni Rok Kosmač