volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Končno znano, kdaj prihaja novi film o Garfieldu

22. 8. 2022; 09.00
Avtor: STA
Garfield

Garfield foto: Profimedia

To bo prvi v celoti animirani celovečerec o slavnem ciničnem oranžnem mačku. Novice o načrtih se pojavljajo že nekaj let, a je produkcija zelo skopa z informacijami. Po poročanju tujih medijev, bo v projektu sodlovalo kar nekaj zvezdnikov.

Dolgo pričakovani animirani film s slavnim stripovskim likom ležernega mačkona Garfielda, ki ga je pred več kot 40 leti ustvaril Jim Davis, bo po napovedih filmske revije Variety luč sveta ugledal februarja 2024.

Novica o Garfieldovi animirani vrnitvi se je tako prvič pojavila leta 2016, ko si je pravice pridobila družba Alcon Entertainment. Čeprav je projekt več let miroval, so se lani novice o filmu, ki naj bi nastajal pod okriljem studia Sony, okrepile.

Čeprav so podrobnosti o prihajajočem filmu, ki naj bi v kinematografe prišel 16. februarja 2024, kar bo 20 let po prvem Garfieldu, še vedno skope, naj bi po poročanju medijev v produkciji sodelovalo kar nekaj zvezdnikov.

Glas bo slavnemu mačku tokrat posodil ameriški igralec Chris Pratt, ki je znan zlasti po vlogah v znanstvenofantastičnih akcijskih filmih, zadnja leta pa se loteva tudi projektov na področju animiranega filma, med drugim je svoj glas posodil junaku Nintenda Super Mariu. Film režira Mark Dindal, Disneyjev veteran, ki znova sodeluje s scenaristom Davidom Reynoldsom.

V animiranem filmu se bo prvič v zgodovini predstavil oče naslovnega junaka. Garfieldovemu očeta Vica bo "igral" Samuel L. Jackson, ki je letos že posodil glas mačku v animirani komediji Kung fu tačke. Ali bo v filmu nastopila tudi Garfildova mama, še ni znano.

Svoj glas bo prispevalo tudi več drugih zvezdniških igralskih imen, kot so Ving Rhames, Nicholas Hoult, Hannah Waddingham in Cecily Strong, še piše Variety.

prejšnji članek
Priljubljeni kulinarični dogodek se odpravlja na turnejo
Kulinarika
Priljubljeni kulinarični dogodek se odpravlja na turnejo
naslednji članek
Kate Middleton z otrokoma na Škotskem obiskala kraljico
Svet slavnih
Kate Middleton z otrokoma na Škotskem obiskala kraljico