zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prilagajanje in erotika je njun recept za uspešen zakon

30. 8. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Bojan Emerišič je lastnik restavracije, Rudi Kavčič. Viktorija Bencik pa natakarica, Nastja

Zakonca Emeršič v seriji Ja, Chef! foto: POP TV

Že res, da je igralec Bojan Emeršič od svoje soproge Viktorije 21 let starejši, a se odlično ujemata in razumeta. Da bosta kmalu slavila deseto obletnico poroke, gre pripisati zlasti njunemu receptu za uspešen zakon.

Igralca Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič sta par že 18 let, prihodnje leto pa bosta slavila deseto obletnico poroke. Da sta drug ob drugem našla srečo, pripisujeta prilagajanju, ki je v razmerju ključnega pomena. »To mislim predvsem v smislu, da ne zanemarjaš tega, kar se ti zdi, da bi tvoj partner rad. Da ga ne provociraš. Da narediš neke stvari, ker veš, da ga bodo razveselile, ker si želiš, da bo zadovoljen, vesel. Tako mu pokažeš spoštovanje in da ga imaš rad. Prilagajanje je zagotovo ena od stvari, da obdržiš partnerja,« je v klepetu za revijo Naša žena razložil Bojan in nadaljeval, da je za dobro razmerje pomembna tudi intima med partnerjema.

Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič foto: M24

»Kot vedno je ena od ključnih stvari erotika, seksualnost. Saj seks je lahko samo gimnastika, izmenjavanje človeških sokov, ampak seksualnost v zvezi je absolutno najbolj intimen dogodek, ki se lahko zgodi med dvema človekoma. Ker si ob partnerju sproščen, pozabiš na vse, kar te muči, mu zaupaš. Še posebej je seksualnost najbolj intimna stvar zato, ker to lahko počneš le s partnerjem (če si zvest, če se greš zares). Vse drugo lahko počneš s komerkoli, samo seksaš lahko le s človekom, ki si si ga izbral za partnerja,« je igralec povzel svoje misli in poudaril, da se mu ta oblika zvestobe in predanosti zdi lepa zaobljuba.

Zakonca Emeršič

Zakonca Emeršič foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Mario Galunič: Vsi smo na trnih!
Zdravje
Mario Galunič: Vsi smo na trnih!
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Takšna je bila Rasema pri 18 letih
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Takšna je bila Rasema pri 18 letih