državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaskrbljujoče objave - kaj se je zgodilo s Kate Balon?

7. 9. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Kate Balon

Kate Balon foto: edit: njena.si

Pred časom so se na njenem družbenem omrežju pričele pojavljati nenavadne objave, ob čemer so nekateri uporabniki pomislili, da so Kate v svoje lovke zvabili nepridipravi. Preverili smo, kaj se dogaja …

Na Instagram profilu Kate Balon, ki smo jo spoznali v oddaji Poroka na prvi pogled, so pričele deževati objave, v katerih svetlolaska spletne prijatelje goreče vabi k poslovanju s kriptovalutami. V zapisih so bili navedeni poudarki, da gre za zakonit posel in da naj ji povsem zaupajo, saj jim bo vlaganje v posel prineslo velike uspehe in finančno varnost.

A Kate ni nasedla prevarantom, kot so ob objavah mnogi pomislili. Pravzaprav niti vedela ni, kaj se dogaja, saj so ji vdrli v profil in ji onemogočili dostop. »Opazila sem, da se ne morem več prijaviti v svoj profil. Po pomoč sem se obrnila na Instagram službo za prijave, a težave nisem uspela rešiti. Zato sem odprla nov profil, prijatelje pa prosila, da starega prijavijo,« nam je pojasnila Kate, ki je bila prepričana, da so do sedaj omenjeni profil ukinili, a kot smo preverili, so prevaranti še vedno na delu.

Novi profil Kate Balon:

prejšnji članek
Stranger Things: Kdo se skriva pod grozljivo podobo?
Svet slavnih
Stranger Things: Kdo se skriva pod grozljivo podobo?
naslednji članek
Nada Zorec na seznamu prijavljenih v šov Kmetija
Resničnostni šovi
Nada Zorec na seznamu prijavljenih v šov Kmetija