138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

exatlon-tekma Njena.si

Exatlon: Ni vse tako, kot je videti z domačega ...

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

Aljaž v stiski zaradi Line, Lina zvezda Exatlona
| V.M.

Aljaž v stiski zaradi Line, Lina zvezda Exatlona

Aljaž, Lina, edit: njena.si

Aljaž in Lina istočasno tekmujeta vsak v svojem resničnostnem šovu. A medtem ko Aljaž tako zelo pogreša Lino, da bi najraje nemudoma zapustil Kmetijo, Lina v Exatlonu blesti na poligonu, zelo priljubljena pa je tudi za kamerami.

Aljaž Pušnik in Lina Majcen sta poleti sklenila, da se bosta podala vsak na svojo pustolovščino v resničnostni šov in skušala osvojiti glavno nagrado, ki bi jima lahko omogočila lepšo prihodnost. A borbeni Aljaž je tokrat presenetil s svojo čustveno naravo, kot boste videli v nocojšnji oddaji, je povsem izgubil motivacijo, saj preveč pogreša svoje dekle in priznava, da sta se v nove izzive morda podala preveč suvereno.

Foto: VOYO - Aljaž Pušnik

Da je pred njima težko obdobje, nam je pred odhodom v Dominikansko republiko pojasnila tudi Lina, zlasti, ker sta drug na drugega močno navezana. »Glede na to, da sva bila z Aljažem skupaj v Kmetiji, bo sedaj definitivno veliko težje, ker se bom borila sama, ne bom imela njegove podpore znotraj šova. Ob vsem domotožju po Aljažu si bom pomagala z mislijo, da se borim za naju oba, za najino prihodnost, da si bova lahko v življenju ustvarila še veliko več lepega, kot sva si do sedaj,« nam je pojasnila in poudarila, da verjame, da bosta zmogla prestati izziv in dokazati, kaj je prava ljubezen. »S tem bova samo še ojačala najino zvezo in utrdila najino zaupanje. Mislim, da bova obadva zelo borbeno naravnana. Dogovorila sva se, da se bova borila do konca. Verjamem v njega, tako kot tudi vase. Mislim, da midva to zmoreva in to bova pokazala tudi Sloveniji.«

Lina je sedaj v Exatlonu skoraj mesec dni, v tem času pa je dokazala, da je izjemno borbena tekmovalka, saj iz tedna v teden blesti na poligonu in žanje zmage. 21-letnici so pri soočanju s težkimi izzivi v pomoč tudi sotekmovalci, teamski duh je namreč ključnega pomena za ohranjanje osredotočenosti na zastavljene cilje.

Seveda pa lahko tudi Aljaž še preseneti. Samo domotožje mora premagati in se opomniti, zakaj sta se podala na to pustolovščino.