stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljaž v stiski zaradi Line, Lina zvezda Exatlona

20. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
lina aljaz

Aljaž, Lina foto: edit: njena.si

Aljaž in Lina istočasno tekmujeta vsak v svojem resničnostnem šovu. A medtem ko Aljaž tako zelo pogreša Lino, da bi najraje nemudoma zapustil Kmetijo, Lina v Exatlonu blesti na poligonu, zelo priljubljena pa je tudi za kamerami.

Aljaž Pušnik in Lina Majcen sta poleti sklenila, da se bosta podala vsak na svojo pustolovščino v resničnostni šov in skušala osvojiti glavno nagrado, ki bi jima lahko omogočila lepšo prihodnost. A borbeni Aljaž je tokrat presenetil s svojo čustveno naravo, kot boste videli v nocojšnji oddaji, je povsem izgubil motivacijo, saj preveč pogreša svoje dekle in priznava, da sta se v nove izzive morda podala preveč suvereno.

Aljaž Pušnik foto: VOYO

Da je pred njima težko obdobje, nam je pred odhodom v Dominikansko republiko pojasnila tudi Lina, zlasti, ker sta drug na drugega močno navezana. »Glede na to, da sva bila z Aljažem skupaj v Kmetiji, bo sedaj definitivno veliko težje, ker se bom borila sama, ne bom imela njegove podpore znotraj šova. Ob vsem domotožju po Aljažu si bom pomagala z mislijo, da se borim za naju oba, za najino prihodnost, da si bova lahko v življenju ustvarila še veliko več lepega, kot sva si do sedaj,« nam je pojasnila in poudarila, da verjame, da bosta zmogla prestati izziv in dokazati, kaj je prava ljubezen. »S tem bova samo še ojačala najino zvezo in utrdila najino zaupanje. Mislim, da bova obadva zelo borbeno naravnana. Dogovorila sva se, da se bova borila do konca. Verjamem v njega, tako kot tudi vase. Mislim, da midva to zmoreva in to bova pokazala tudi Sloveniji.«

Lina je sedaj v Exatlonu skoraj mesec dni, v tem času pa je dokazala, da je izjemno borbena tekmovalka, saj iz tedna v teden blesti na poligonu in žanje zmage. 21-letnici so pri soočanju s težkimi izzivi v pomoč tudi sotekmovalci, teamski duh je namreč ključnega pomena za ohranjanje osredotočenosti na zastavljene cilje.

Seveda pa lahko tudi Aljaž še preseneti. Samo domotožje mora premagati in se opomniti, zakaj sta se podala na to pustolovščino.

prejšnji članek
Sanjski Blaž: Žal mi je, da nisem mogel vseh zapeljati
Svet slavnih
Sanjski Blaž: Žal mi je, da nisem mogel vseh zapeljati
naslednji članek
Izzivalci kršili najbolj strogo pravilo
Resničnostni šovi
Izzivalci kršili najbolj strogo pravilo