mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Med dekleti udeleženka šova Big Brother

21. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
maša-levačič

Maša Levačič foto: POP TV

Za Blaževo srce se bo potegovala tudi Maša Levačič, ki se jo morda spomnite iz zadnje sezone šova Big Brother, kjer je poskrbela za kar nekaj dramatičnih trenutkov.

Mašini domači nad tem, da se znova podaja na TV ekrane, niso bili najbolj navdušeni, kljub temu pa jo pri tem podpirajo in ji stojijo ob strani. 26-letnica se je tokrat v resničnostno pustolovščino odpravila zrelejša, predvsem pa z namenom, da okusi še nekoliko drugačno spoznavanje partnerja, ki prav tako kot ona hrepeni po resnem razmerju.  

Maša leta 2016, ko je sodelovala v šovu Big Brother foto: Pro Plus

Pa bo Blaž primeren zanjo? Kakšen je pravzaprav v njenih očeh sanjski moški? »Zame je sanjski tisti moški, ki je pozoren, prijazen in zvest. Rada imam, da je nasmejan zgovoren in poln energije. Da ceni malenkosti in zna uživati v vsakem trenutku, tudi v tistih malih. Od partnerja pričakujem, da mi bo zvest in naklonjen. Želim si ljubeznivega in pozornega partnerja, ki me bo znal nasmejati, me podpirati pri odločitvah in me razvajati z malenkostmi, tudi ko ne gre za obletnico ali rojstni dan. Zelo pomembno pa je, da me sprejme točno tako, kakršna sem, in me ne želi spreminjati. Všeč so mi moški, ki so visoki, rjavolasi z bradico in imajo modre oči. Tetovaže pa so še dodaten plus,« je v predstavitvi orisala svoj pogled Ljubljančanka.

Maša Levačič

Maša Levačič foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: Peter po striženju neprepoznaven
Resničnostni šovi
Kmetija: Peter po striženju neprepoznaven
naslednji članek
Kdo upravlja spletne profile tekmovalcev Exatlona?
Resničnostni šovi
Kdo upravlja spletne profile tekmovalcev Exatlona?
#obraziavenija
obraziavenija