stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Milan Marić spregovoril o očetovstvu

8. 11. 2022; 08.00
Avtor: kkm
Milan Marić

Srbski igralec Milan Marić foto: Nebojša Babić/Jugoslovensko dramsko pozorište

Eden najbolj zaželenih srbskih igralcev Milan Marić, ki je sicer v zvezi s hčerko Dragana Bjelogrlića, Mio, zasebnost sicer skrbno skriva pred očmi javnosti.

Kljub temu pa je nedavno za srbske medije povedal, da se vidi v vlogi očeta. Te mu sicer zadnje čase vse pogosteje namenjajo tudi na poklicnem področju. "Ta trenutek zagotovo prihaja, kdaj, pa bomo videli. Ugotavljam, da mi v zadnjem času ponujajo izključno vloge očeta z otroki, kar dojemam kot neke vrste simbolično sporočilo: 'Dajmo, čas je že'," je za časnik Blic povedal Milan. Razkril pa je tudi, kaj najprej opazi pri ženskah. "V očeh se vidi vse. Lepe oči me vržejo iz ravnotežja. Rad imam močne, samozavestne ženske s stališčem, ki so se pripravljene boriti zase."

Slovenke bodo svojo priložnost za zapeljevanje na domačih tleh po predstavi To noč sem jo videl spet dobile 15. novembra, ko bo igralec z Jugoslovenskim dramskim pozorištem v SNG Drama Ljubljana gostoval z uprizoritvijo Sofoklejevega Ojdipa v režiji Vita Tauferja in v prevodu Miloša Đurića. Igralec bo nastopil v naslovni vlogi. Taufer je dogajanje postavil v balkansko kavarno. Tukaj ni ne skupščine ne kabineta ne dvora, v katerih bi potekali pomembni in bistveni pogovori. Za glasbo, ki je neizogiben del kavarne, pa skrbi odličen folk trio Robert in Aleksander Pešut ter pevec Marko Radojević. Več informacij najdete tukaj.


prejšnji članek
Vesela novica za oboževalce skupine Iron Maiden
Svet slavnih
Vesela novica za oboževalce skupine Iron Maiden
naslednji članek
Zakulisje oddaje Sanjski moški razgaljeno na družbenem omrežju
Resničnostni šovi
Zakulisje oddaje Sanjski moški razgaljeno na družbenem omrežju
#obraziavenija
obraziavenija