oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družine, ki potrebujejo pomoč, oklevajo pri prijavi na Delovno akcijo

9. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Delovna akcija

Ana Praznik foto: edit: njena.si

Medtem ko je bilo v minulih sezonah oddaje Delovna akcija prijav toliko, da je ustvarjalce bolelo srce, ker je bilo nemogoče vsem ugoditi, pa se letošnje leto odvija drastična sprememba. Ali med drugim vzrok tiči v žaljivih komentarjih na družbenem omrežju?

Ana Praznik si običajno pred pričetkom nove sezone Delovna akcija polna pričakovanja mane roke, a tokrat žal njen nasmeh ni tako veder, kot običajno. Prijave za prenovo namreč letos še zdaleč ne dežujejo. Glede na povratne informacije, ki jih prejema od pomoči potrebnih družin, vzrok tiči v pomislekih, kako bo njihovo pojavljanje na televiziji sprejela njihova okolica. Ljudje si namreč močno želijo pomoči, a kaj ko pretehta strah pred tem, da bi izpostavljanje lastne stiske in prikaz težkih razmer, v javnosti sprožilo negativen odziv.

Ana sicer poudarja, da to, kaj bodo rekli drugi, ni pomembno in morda se res velja opomniti, da je prav ta pomislek uničil že veliko sanj. Je pa hkrati razumljiv tudi strah potencialnih kandidatov, slednji so namreč lahko na lastne oči videli, kako krutih sodb so sposobni uporabniki družbenih omrežij. Poleg izjemno lepih odzivov, se namreč zvrsti tudi nemalo takšnih, ki s sovražnim govorom naredijo obilje škode. Srčno upamo, da se slednje ne bo poznalo pri ustvarjanju novih srečnih zgodb.

Če si torej želite izpolniti prijavnico, a vas je strah, kaj bo sledilo, se vprašajte, če bo življenje spletnih nestrpnežev ali pa tiste tetke s sosednjega bloka, kaj lažje in lepše, če bo vaša prijavnica ostala neizpolnjena. Ne, kajne? Zato kar pogumno. Pišite Ani. Vesela vas bo.

Ana čaka na vaše prijave ...

Ana čaka na vaše prijave ... foto: POP TV

prejšnji članek
Exatlon: Dominikansko republiko pustošijo hude poplave
Resničnostni šovi
Exatlon: Dominikansko republiko pustošijo hude poplave
naslednji članek
Sanjski moški: Dekleta v spalnicah gola, so jih kamere posnele?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Dekleta v spalnicah gola, so jih kamere posnele?