pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Dominikansko republiko pustošijo hude poplave

9. 11. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
exatlon

Prihod rdeče ekipe v barako. foto: Planet TV

V Dominikanski republiki so poplave, ki so jih konec minulega tedna povzročile obilne padavine, opustošile državo in doslej terjale nekaj smrtnih žrtev. Kakšno je stanje na lokaciji snemanja oddaje Exatlon?

Že nekaj dni poslušamo o obilnih padavinah, ki so na Dominikanski republiki povzročile nemalo skrbi. Veliko prebivalcev je ostalo brez vode in elektrike. Čeprav so meteorologi pričakovali obsežno deževje, jih je moč nalivov presenetila, zaradi slabih drenažnih sistemov pa se je voda hitro kopičila in ulice mest spremenila v hudournike. V nekaterih delih prestolnice Santo Domingo je v petek padlo dvakrat več padavin od mesečnega povprečja. Ponekod so v samo nekaj urah izmerili 232 milimetrov dežja. Poškodovanih je na stotine domov, poplave pa so močno prizadele tudi kmetijski sektor v tej državi.

V tej otoški državi trenutno poteka snemanje šova Exatlon Slovenija, zato smo se na Planet TV obrnili z vprašanjem, če vse skupaj vpliva tudi na slovensko produkcijo. Pred tedni je orkan namreč že prekinil samo snemanje. 

"Na tistem delu Dominikanske republike, kjer snemamo Exatlon, so razmere na srečo dokaj običajne za ta del leta. Je nekoliko bolj deževno, kar smo lahko videli tudi v sami oddaji, ampak nič izrednega, tako da samo deževje na potek snemanja ne vpliva bistveno," so nam sporočili iz medijske hiše Planet TV. 

prejšnji članek
Kmetija: Karin iskreno o igri, ki je bila lažja, kot se vam zdi
Svet slavnih
Kmetija: Karin iskreno o igri, ki je bila lažja, kot se vam zdi
naslednji članek
Družine, ki potrebujejo pomoč, oklevajo pri prijavi na Delovno akcijo
Svet slavnih
Družine, ki potrebujejo pomoč, oklevajo pri prijavi na Delovno akcijo