stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tega niso pokazali: Jan odšel, ker ni čutil prstov

12. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
jan-klobasa

Jan Klobasa foto: Planet TV, edit: njena.si

Jan Klobasa se je moral od izziva Exatlon posloviti zaradi poškodbe, ki jo je utrpel ob udarcu v komolec. A to še zdaleč ni bilo vse …

Ko se je Jan Klobasa pognal po poligonu, da bi najbolje kar se da zastopal barve Slovenije, ni mislil na to, da se mu lahko kaj pripeti. Kot nam je pojasnil, previdnosti ni imel v prvem planu, pred seboj je videl le borbo in najhitrejšo osvojitev končnega cilja. Žal pa se je na poti zgodil zdrs, temu pa je sledil padec in precej močan udarec v roko. Slednjo je nemudoma preplavila huda bolečina, a je stisnil zobe, se zavihtel nazaj na progo in bolečinam navkljub zaključil tekmo. Da ta odličitev ni bila najbolj modra, ugotavlja sedaj, ko ve, da se je poškodba zaradi nadaljne obremenitve le še poslabšala.

Padec po zdrsu na poligonu foto: Planet TV

»Zaradi udarca je nastala oteklina, ki je pritiskala na živec v tej meri, da je prišlo do prekinitve ligamenta. To je povzročilo, da nisem čutil treh prstov,« nam je pojasnil Jan, ki ga je sprva skrbelo, kaj to pomeni za njegovo prihodnost, a so ga pomirili, da bo prste lahko znova premikal, ko bo oteklina splahnela in bo prekinjen pritisk na živec. »Ko otekline ne bo več, bo stanje roke takšno, kot prej. Zdaj gre lepo na bolje, tudi bolečine niso več tako hude,« še pojasni Jan in doda, da vse skupaj zelo obžaluje, a da zaradi nadaljevanja tekem ni časa, da bi čakali na popolno rehabilitacijo poškodovanih članov ekipe.

Jan Klobasa foto: Planet TV

Jan v bolečinah foto: Planet TV

Janovo slovo foto: Planet TV

prejšnji članek
Gordon Ramsay obdaril Ano Roš
Svet slavnih
Gordon Ramsay obdaril Ano Roš
naslednji članek
Za Urbana zbrali 60.000 evrov!
Svet slavnih
Za Urbana zbrali 60.000 evrov!