Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Jožica Avbelj navdušena nad tem, kar se ji dogaja

13. 11. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady
rozika

Jožica v vlogi Rozike foto: POP TV

Igralka Jožica Avbelj je pri skorajda 72 letih še vedno izjemno vitalna. Še vedno tudi z veseljem nastopa. A zakaj pravi, da se počuti kot rock zvezdnica?

Igralko Jožico Avbelj lahko na odrskih deskah ujamete v monodrami Le en smaragd v režiji Jane Menger v MGL ali v predstavi PRAZNOTE::G0 v režiji Dragana Živadinova, po Sloveniji pa na predstavitvah njenega biografskega romana Joži, ki ga je mojstrsko in ganljivo popisala Petra Pogorevc in zaradi česar se počuti kot rock zvezdnica. Ko jo je Petra vprašala, ali bi bila za to, da napiše knjigo o njej, ni niti za hip omahovala.

»Da človek dobi knjigo, se mi je zdelo nekaj tako fenomenalnega. Ker igralci delamo iz sebe, potem pa držiš predmet v roki – res nenavadno,« je za revijo Lady povedala igralka, ki kar prekipeva od energije in radosti do življenja. Vitalnost pripisuje svojim najljubšim: družini in njenemu Kralju ter poklicu, za katerega pravi, da je najboljši na svetu. V prostem času zelo rada bere, glavo pa zelo rada prevetri tudi na burji. »Vsi pravijo, da je veter slab, zame pa je to nekaj živega in nekaj najlepšega,«je za konec še povedala Jožica.

jožica avbelj.jpg foto: Marko Vavpotič Lady

prejšnji članek
Exatlon: Andreja srečna v objemu domačih
Resničnostni šovi
Exatlon: Andreja srečna v objemu domačih
naslednji članek
Alfi Nipič je zaradi tega zelo srečen in počaščen
Svet slavnih
Alfi Nipič je zaradi tega zelo srečen in počaščen