Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Derenda o zrelem obdobju življenja

3. 12. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Nuša Derenda o zrelem obdobju življenja (1)

Nuša Derenda o zrelem obdobju življenja foto: Neo Visuals

Pevka Nuša Derenda predstavlja novo pesem, v kateri je spregovorila o obdobju, v katerega vstopa. Stara je namreč 53 let in pravi, da se bliža jeseni življenja.

Jesen je nova pesem Nuše Derenda, s katero je pevka želela poudariti novo obdobje, v katerega prihaja. Že pred časom je sklenila, da bo poslušalcem ponudila pesmi, ki se je dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živi in toliko bolj čuti. Pesem Jesen je čutna ljubezenska pesem o zrelem obdobju življenja in ljubezni.

»Tudi v zrelem obdobju imamo lahko zelo lepe, spoštljive in čarobne odnose. Zagotovo je v tem obdobju ljubezen nekoliko drugačna kot v mladosti, a je hkrati polna radosti, spoštovanja in nove topline. Moja jesen prinaša pisane barve, zato se resnično veselim vsega, kar še prihaja, vsega, kar bom v ljubezni in v življenju še doživela,« je o tem obdobju povedala Nuša. 

Ustvarjalni dvojec

Nuša Derenda foto: Neo Visuals

Pesem Jesen je tako kot Valček, ki ga je pevka predstavila na Melodijah morja in sonca, nastala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem, ter Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi. Marjetka v skladbah za svojo glasbeno zgodbo Maraaya v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in Nušinega pogleda na svet.

prejšnji članek
Marcipanov božični kruh
Kulinarika
Marcipanov božični kruh
naslednji članek
Zvezde so mi rekle, da se mora tu končati!
Svet slavnih
Zvezde so mi rekle, da se mora tu končati!