Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski voditelj potrdil, da je zaročen

14. 12. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Slovenski voditelj potrdil, da je zaročen

Sta Lejla in Klemen po več letih razmerja zaročena? foto: Mediaspeed

Klemen Bučan, komik in voditelj številnih zabavnih oddaj, je na družbenem omrežju očitno potrdil zaroko z dolgoletno partnerko.

Igralec, komik in voditelj Klemen Bučan, ki smo ga nazadnje spremljali v kvizu Leta štejejo, je s svojo Lejlo v razmerju že kar nekaj let. Par ima tudi sina Kasperja, ki sta se ga razveselila pred štirimi leti. Zdaj pa sta očitno tik pred velikim dogodkom. Saj je z objavo na družbenem omrežju namignil, da se obeta poroka. 

Kmalu gospa Bučan

Njegova Lejla Kekić, sicer direktorica marketinga v hotelu One66, je včeraj praznovala rojstni dan. Klemen je ob tem na družbenem omrežju objavil skupno fotografijo in ob njej zapisal: "A ona ima rojstni dan? Ja? Danes? Vse najboljše Lejla Kekić, kmalu Bučan." S tem pa je skoraj zagotovo potrdil, da se kmalu obeta slavje.

Zvezdniška poroka

Lejla je sicer svakinja slovenskega režiserja Mitje Okorna. Ta se je z njeno sestro Anito uradno poročil že pred časom, letos poleti pa sta pripravila tudi veliko vikend zabavo in poročni obred za vse najbližje. Mitja je sicer tudi zelo dober Klemnov prijatelj. Oba sta se namreč javnosti prvič predstavila ravno v Okornovem filmu Tu pa tam, v katerem je Klemen odigral eno od vlog. 

Vrnitev na male ekrane? 

Vse glasnejša so namigovanja, da se Klemen kmalu vrača na male ekrane. Zadnje tedne namreč preživlja v Budimpešti, od koder večkrat objavi kakšno fotografijo. Kot je znano, Planet TV v madžarski prestolnici večkrat snema svoje oddaje. 

prejšnji članek
Hčerko zalotila med varanjem
Zdravje
Hčerko zalotila med varanjem
naslednji članek
Kristjan Čeh in Urša Bogataj športnika leta
Svet slavnih
Kristjan Čeh in Urša Bogataj športnika leta