zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V javnosti goli posnetki Luke Basija

21. 12. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi, Nastja Gabor foto: Marko Vavpotič/M24

V savni je glasbenik Luka Basi nasmejan poziral kameri. Kaj bo na to rekla njegova izbranka?

Luka Basi je v tem trenutku eden izmed najbolj priljubljenih glasbenikov. Pred dnevi je svoje oboževalce razveselil z novim zimskim hitom Skijaška. Luka namreč vsakega decembra, okoli 15. decembra, izda novo pesem in videospot. S tem pa obeleži obletnico začetka svoje glasbene kariere. Zimsko obarvana pesem pa je s svojim videospotom dvignila kar nekaj prahu. No, predvsem zaradi golote v spotu. 

Čas za nov album

"'Taxi, Sedam noći, Nisam ja od jučer, Prokleto zlato, To je to,' vse to so pesmi, ki so zadnja leta ene od največjih uspešnic. In vsem je skupno, da so izšle 15. 12., na tisti dan, ko so se začele moje sanje. Priznam, da sem malce vraževeren in da je moj "Božiček" 15. 12. in ne 25. 12. (smeh). Moj Božiček pa so moji poslušalci, ki vsako leto prav na ta dan s strastjo in navdušenjem sprejmejo moje uspešnice ter jih z mano prepevajo na odrih, trgih, dvoranah in drugje. Za leto 2023 pa napovedujem tudi nov album, z nekaterimi že izdanimi in nekaterimi še neizdanimi skladbami," nam je ob izidu nove pesmi izdal priljubljeni glasbenik. 

Obožuje morje in sneg

Luka Basi na smučišču Kope foto: Neo Visuals

Čeprav Luka prepeva v tistem klasičnem dalmatinskem melosu, ki kar kliče po morju in poletju. Hkrati pa tudi v številnih videospotih uporablja morske prizore, je tokrat pobegnil na sneg. Kar niti ni presenetljivo, saj je že večkrat pokazal, da obožuje tudi zimske trenutke in aktivnosti.

Iz domačih Raven na Koroškem se je povzpel na priljubljeno smučišče Kope, kjer je nastala nova videozgodba. Luka naj bi ob tem že dobival številna vprašanja, kje je našel to čudovito lokacijo, slovenskemu smučišču pa je s tem naredil ogromno in pozitivno promocijo. 

Nekaj golote ne škodi

Številni so opazili, da se Luka v videospotu pojavi tudi gol. No, v resnici lahko to informacijo zgolj sklepamo, saj je del videospota posnet v savni. glasbenik pa se skriva za svojo kitaro. Vseeno pa ob njem pozira tudi ena izmed igralk spota, zato nas zanima, kaj na to poreče njegova srčna izbranka in mati otrok, glasbenica Nastja Gabor

Izsek iz spota za pesem Skijaška - je luka popolnoma razgaljen? foto: Videospot Skijaška

O pesmi

Skijaška, oziroma v slovenskem jeziku smučarska, je pesem, s katero se po morskem pridihu, plaži in opevanju ljubezni Basi tokrat obrača tja, kjer je doma druga vrsta zabave, a kjer je tudi sam še kako domač. Smučanje, zabava, fešta, lepa dekleta, ples in dobra energija so vodilo videa in pesmi Skijaška, ki bo zagotovo postala prava himna smučarjev in vseh tistih, ki obožujejo zimske radosti. Videospot je trenutno prvi med najbolj gledanimi glasbenimi spoti v Sloveniji in ima že preko 300 tisoč ogledov. Hkrati pa je že pravi hit tudi na priljubljeni platformi Tik Tok. 

prejšnji članek
Znani Slovenci zatrjujejo, da so videli vesoljca
Svet slavnih
Znani Slovenci zatrjujejo, da so videli vesoljca
naslednji članek
Miha Deželak: Bistvo je, da jim vliješ neko upanje, da niso sami
Svet slavnih
Miha Deželak: Bistvo je, da jim vliješ neko upanje, da niso sami