nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Prekmurju so slovenski glasbeniki znova podarili srečo

27. 12. 2022; 05.00
Avtor: PR
utrinek-iz-prireditve

Utrinek iz prireditve Podarimo srečo foto: Niko Časar

V organizaciji Art Music Records se je že tretjič odvila dobrodelna prireditev “Podarimo srečo”, kjer so moči združili slovenski glasbeniki. Komu so pričarali nasmeh na obraz?

Minuli četrtek je že tretje leto v organizaciji Art Music Records potekala dobrodelna prireditev “Podarimo srečo”, kjer so moči združili slovenski glasbeniki in nasmeh na obraz pričarali učencem osnovne šole IV v Murski Soboti.

Letošnji namen prireditve je bil zbiranje sredstev za nakup vozila, prilagojenega gibalno oviranim otokom, srečo pa so jim tokrat podarili številni znani obrazi. Nastopili so: Nika Zorjan, BQL, Isaac Palma, Emkej, Il Divji, Mia Guček, Nina Lampret, Vita Renko, Ansambel Aktual, Žan Videc in številni drugi, ki so z dobrim namenom ponovno stopili skupaj in ustvarili zgodbo, ki se je bomo še dolgo spominjali.

Utrinek iz prireditve Podarimo srečo foto: Niko Časar

“Letos sva z bratom Goranom ponovno poklicala najine glasbene prijatelje, ki so se spet takoj odzvali povabilu in prišli razveselit otroke s posebnimi potrebami. Občutek sreče, ki smo ga ustvarili skupaj s publiko, je neprecenljiv! Verjamem, da so to stvari, ki dajejo življenju smisel.”, pove Roman Sarjaš, ki skupaj z bratom Goranom tvori založbo Art Music Records.

prejšnji članek
Igralko iz serije Botri zapustil mož, ostala sama z dojenčkom
Svet slavnih
Igralko iz serije Botri zapustil mož, ostala sama z dojenčkom
naslednji članek
Jutri pa res začnem. Kolikokrat ste si to že obljubili?
Zdravje
Jutri pa res začnem. Kolikokrat ste si to že obljubili?